Ο Trent Reznor αποκαλεί τον Marilyn Manson «ηλίθιο κλόουν»

04/06/2009 @ 08:03
O τραγουδιστής των Nine Inch Nails, Trent Reznor, έκανε δηλώσεις κατά του παλιού «προστατευόμενου» του, Marilyn Manson, αποκαλώντας τον σε συνέντευξη «ηλίθιο κλόουν».

Σύμφωνα με πηγές, ο Reznor μίλησε αρκετά σκληρά για τον «Antichrist Superstar», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένα πολύ κακόβουλος τύπος. Θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί τον καθέναν για να πετύχει, χωρίς ίχνος ευπρέπειας. Το να τον βλέπω τώρα να κυβερνούν τη ζωή του τα ναρκωτικά και το αλκοόλ δεν τον κάνει τίποτε άλλο από έναν ηλίθιο κλόουν» .

Ο Reznor είπε ότι η ένταση μεταξύ του ίδιου και του Manson είχε αρχίσει παλαιότερα, και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της περιοδείας των NΙΝ "The Downward Spiral" το 1994. Παρ' όλα αυτά, λίγα χρόνια μετά ο Manson εμφανίστηκε στο video clip του "Starfuckers Inc." των Nine Inch Nails, γεγονός που έδειχνε ότι οι μεταξύ τους σχέσεις πήγαιναν προς το καλύτερο.

«Τα πράγματα πήγαν αρκετά άσχημα μεταξύ μας, κι εγώ δεν το παίζω άγιος. Η κατάσταση όμως δείχνει ότι απλά φέρεται σα να κατάφερε να ξεφύγει από την προστασία κάποιου και στη συνέχεια να τον μαχαίρωσε πισώπλατα», είπε ο Reznor.

Τον τελευταίο καιρό πάντως ο γνωστός μουσικός μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους κριτικές. Στις αρχές τους έτους είχε διαμάχη, μέσω Tweeter, με τον Chris Cornell, αφού προηγουμένως είχε σχολιάσει αρνητικά την τελευταία του δισκογραφική δουλειά, "Scream", στην οποία ο Cornell συνεργάστηκε με τον Timbaland, παρουσιάζοντας έτσι έναν πιο εμπορικό pop ήχο.
  • SHARE
  • TWEET