Ο drummer των Aerosmith, Joey Kramer, επιτίθεται στον Justin Bieber

Ο κιθαρίστας τους, Brad Whitford, προβληματίζεται με το αποτέλεσμα του τελευταίου τους album

13/11/2013 @ 11:27
Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από μερικές ημέρες στον ραδιοφωνικό σταθμό της Βοστόνης WAAF Rock, ο drummer των Aerosmith, Joey Kramer, δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει τη μουσική και τη συμπεριφορά του Justin Bieber.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο Bieber είναι προϊόν των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πως η μουσική του έχει δευτερεύουσα σημασία, ενώ τον χαρακτήρισε «ανόητο» (punk), καθώς κατά τη γνώμη του λέει λάθος πράγματα στο λάθος κοινό.

Σε πλήρη αντίθεση με τον Kramer βρίσκονται πάντως οι Metallica, οι οποίοι εξέφρασαν πρόσφατα τον θαυμασμό τους για τα κατορθώματα του νεαρού Bieber.

Σε άλλα νέα που αφορούν τις δραστηριότητες των μελών των Aerosmith, ο κιθαρίστας τους, Brad Whitford μίλησε, επίσης στον WAAF, για το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα του τελευταίου τους άλμπουμ, "Music From Another Dimension".

«Νιώθουμε σαν να χάσαμε το στίγμα μας» δηλώνει με ειλικρίνεια ο Whitford και συμπληρώνει: «Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα έπρεπε να κάνουμε διαφορετικά, αλλά αισθανόμαστε ότι κάτι θα έπρεπε να έχουμε κάνει, δεν νομίζω όμως πως ξέρουμε τι είναι αυτό».
  • SHARE
  • TWEET