O Ty Segall ταχυδρομεί σε VHS κασέτα τον νέο του δίσκο!

Έντεκα νέα τραγούδια και ...μια παλιά ταινία του Michael Keaton

10/11/2015 @ 11:56
Πολλά project του Ty Segall κάνουν ουρά τελευταία να δημοσιοποιηθούν. Εκτός του νέου δίσκου με τους Fuzz, πρόσφατα έφτιαξε μια νέα μπάντα με το όνομα GØGGS και μαζί της έβγαλε το πρώτο single "She Got Harder". Διατηρεί επίσης μια άλλη νέα μπάντα και έχει μια συλλογή διασκευών του T. Rex είναι στον δρόμο.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, φαίνεται σαν να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και νέο σόλο άλμπουμ. Το Pitchfork έλαβε, μαζί με την αλληλογραφία, μια κασέτα VHS σε μήνυμα από την Drag City, που περιλαμβάνει μια συλλογή 11 τραγουδιών «του Garrett Ty Segall» και τιτλοφορείται "Emotional Mugger" («Συναισθηματικός Ληστής»). Μπορείτε να δείτε το tracklist παρακάτω.

Το video αρχίζει με το κλασικό Columbia Tristar Home Video άνοιγμα που λέει: «Σύντομα σε έναν κινηματογράφο κοντά σας». Στη συνέχεια, η οθόνη δείχνει χιόνια, καθώς ο δίσκος παίζει για περίπου 40 λεπτά. Όταν τελειώσει το άλμπουμ, αρχίζει να παίζει η ταινία του 1993, "My Life" με τον Michael Keaton. Ένα άλλο αντίγραφο προβάλει το "Star Trek 2: The Wrath Οf Khan" και κάποιος άλλος συντάκτης έλαβε ένα μεταγλωττισμένο Blockbuster video.

Δεν υπάρχει λέξη για την ημερομηνία κυκλοφορίας (σε VHS ή σε κάποια άλλη, πιο συμβατική μορφή), αλλά μπορείτε να δείτε μέσω του EmotionalMugger.com ένα νέο διαφημιστικό βίντεο όπου o Segall υποδύεται έναν γιατρό.

"Emotional Mugger" tracklist:

01 Squealer
02 California Hills
03 Emotional Mugger/Leopard Priestess
04 Breakfast Eggs
05 Diversion
06 Baby Big Man (I Want A Mommy)
07 Mandy Cream
08 Candy Sam
09 Squealer Two
10 W.U.O.T.W.S.
11 The Magazine

You've got mail!
  • SHARE
  • TWEET