Ο Stephen Hawking στον νέο δίσκο των Pink Floyd

Αποκαλύφθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες του "The Endless River"

07/10/2014 @ 21:45
Περαιτέρω λεπτομέρειες για τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο των Pink Floyd, "The Endless River", δόθηκαν στην δημοσιότητα μέσω του Reddit, αποκαλύπτοντας κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Καταρχάς, φαίνεται ότι ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος θεωρητικός φυσικός, Stephen Hawking, θα συμμετέχει στα φωνητικά του κομματιού "Talkin’ Hawkin". Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν από δύο περίπου δεκαετίες, όταν ο διάσημος επιστήμονας συμμετείχε στο "Keep Talking", κομμάτι που περιλαμβάνονταν στο "The Division Bell" του 1994. 

Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία είναι τα εξής: Πρώτον, το όνομα του αείμνηστου Richard Wright αναφέρεται στα credits δώδεκα κομματιών (από τα δεκαοκτώ που πειλαμβάνει συνολικά ο δίσκος), δεύτερον, ο David Gilmour τραγουδάει στο "Louder Than Words" και συμμετέχει στα φωνητικά τριών ακόμη κομματιών, και τέλος, στο "Louder Than Words" συμμετέχει το κουαρτέτο εγχόρδων Escala.

Το "The Endless River" πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου. Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί στην δημοσιότητα τρία αποσπάσματα, με το τρίτο και τελευταίο να διατίθεται την περασμένη Παρασκευή.
  • SHARE
  • TWEET