Ο Scott Ian θυμάται τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία των Anthrax

Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες η αυτοβιογραφία του

10/10/2014 @ 18:50
Σε ένα νέο απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του που δόθηκε στην δημοσιότητα, ο κιθαρίστας των Anthrax, Scott Ian, αναφέρεται στην περίοδο κατά την οποία ο πρώτος τραγουδιστής της μπάντας, Neil Turbin, δημιουργούσε προβλήματα καθώς πίστευε ότι έπρεπε να είναι το επίκεντρο των δραστηριοτήτων.

Ο Ian περιγράφει την συγκεκριμένη περίοδο ως την χειρότερη στην ιστορία των Anthrax, με αποκορύφωμα την απόλυση του Danny Lilker από τον Turbin λόγω του ύψους του!

Το χειρότερο πράγμα που έκανε ποτέ ο Neil Turbin ήταν που απέλυσε τον Danny Lilker πίσω από την πλάτες μας, μετά από την κυκλοφορία του "Fistful Of Metal" τον Ιανουάριο του 1984. Ο βασικότερος λόγος που το έκανε ήταν κατά την γνώμη μου το ότι ο Danny ήταν ψηλότερος από αυτόν. Πίστευε πραγματικά ότι κανένας στην σκηνή δεν θα πρέπει να είναι ψηλότερος από τον frontman. Πίστευε ότι δεν φαινόταν όπως πρέπει, και προσπαθούσε να στέκεται όσο πιο μακριά γίνεται από τον Danny, κάτι που ήταν δύσκολο όταν παίζαμε σε σκηνές με το μέγεθος τραπεζιού του πινγκ πονγκ.

Η αυτοβιογραφία του Scott Ian φέρει τον τίτλο "I'm The Man: The Official Story Of Anthrax" και η διάθεσή της στην αγορά είναι προγραμματισμένη για τις 14 Οκτωβρίου μέσω του εκδοτικού οίκου Da Capo Press.
  • SHARE
  • TWEET