Ο Robert Plant προσφέρει ...τσιγαριλίκι ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή

Ο θρυλικός rock star ήταν καλεσμένος του "The Colbert Report"

11/10/2014 @ 00:53
Ο Robert Plant ήταν καλεσμένος της βραδινής τηλεοπτικής εκπομπής του Comedy Central, "The Colbert Report", για να μιλήσει και να παρουσιάσει μέρος του καινούργιου του δίσκου, "Lullaby And... The Ceaseless Road".

Μπήκε φουριόζος στο στούντιο και έριξε κατά λάθος το μικρόφωνο που ήταν γατζωμένο στο παντελόνι του. Ο Colbert του το ξαναφόρεσε, δηλώνοντας «ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ξεκινούσα μια συνέντευξη λέγοντας ότι έπιασα τον πισινό του Robert Plant»!

Όταν ρωτήθηκε πώς ήταν ο «Rock-τώβριος» για αυτόν μέχρι τώρα, ο Plant απάντησε: «Μέχρι στιγμής ήταν πολύ καλός. Δεν ξέρω από πού επιστρέψαμε τελευταία...» για να πάρει πάσα ο πάντα ετοιμόλογος Colbert: «...από τη χώρα του πάγου και του χιονιού», κάνοντας έτσι αναφορά στους στίχους του πασίγνωστου "Immigrant Song" των Led Zeppelin.

Όπως αναφέρει το Rolling Stone, η συζήτηση έφτασε στο μουσικό ταξίδι του Plant: «Η περιπέτειά μου είναι μεγάλη και δεν έχει τέλος. Είναι υπέροχο, πράγματι, και περιτριγυρίζεσαι από θαυμάσιους ανθρώπους. Μάλιστα, σου έφερα ένα μικρό δώρο από την αποθήκη μας.» Έπειτα ο Plant έβγαλε από την τσέπη του πουκαμίσου του ένα μακρύ τσιγαριλίκι. «Είναι ένα από τα αντικείμενα που δεν χαρακτηρίζουν έναν ιππότη της βρετανικής αυτοκρατορίας, αλλά κάνει τη δουλειά του...»

Ο Colbert το πήρε ξαφνιασμένος: «Τι είναι αυτό; Δεν... Ας μάθουμε αργότερα, ok; Επειδή με βλέπει το κανάλι μου και ο δικηγόρος μου,  ας ισχυριστούμε πως είναι ένα τσιγάρο.»

Δείτε το video της εκπομπής εδώ.

Διαβάστε το άρθρο της στήλης Buyer's Guide για την σόλο καριέρα του Robert Plant, το οποίο επιμελήθηκε ο Κώστας Σακκαλής, στον ακόλουθο σύνδεσμο.
  • SHARE
  • TWEET