Ο Robb Flynn (Machine Head) επιτίθεται στους οπαδούς των Children Of Bodom

Οι οπαδοί των Children Of Bodom κήρυξαν πόλεμο στους Machine Head και ο Flynn ...τα πήρε στο κρανίο

23/10/2014 @ 21:37
Ο τραγουδιστής/κιθαρίστας των Machine Head, Robb Flynn, έκανε ευθεία επίθεση στους οπαδούς των Children Of Bodom και περιέγραψε ως δειλή την απάντηση του Alexi Laiho, κιθαρίστα/τραγουδιστή των τελευταίων.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν τον περασμένο μήνα ακυρώθηκε η κοινή περιοδεία των Machine Head με τους Children Of Bodom και οι οπαδοί των Φινλανδών είχαν στραφεί εναντίον των Machine Head.

Ο Alexi Laiho είχε δηλώσει τότε στο hate crew, όπως είναι γνωστοί οι οπαδοί των Children Of Bodom, το εξής: «Η περιοδεία έπεσε στο κενό, χωρίς να φταίμε σε τίποτα εμείς. Δεν θέλω να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τα πώς και τα γιατί. Απλά, φίλοι μου, να ξέρετε πως δεν έφταιξα σε τίποτα εγώ ή οι Children Of Bodom.»

Έπειτα, το hate crew έστρεψε το μίσος του προς τους Machine Head, κάτι που εξόργισε τον Flynn. Έτσι, δημοσίευσε το ακόλουθο στο blog του, "The General Journals: Diary Of A Frontman... And Other Ramblings":

«Το hate crew κάνει κατά μέτωπο επίθεση εναντίον μας επειδή επαναπρογραμματίστηκε η αμερικανική μας περιοδεία. Λένε τις τυπικές βλακείες, όπως ότι οι Bodom είναι πολύ καλύτεροι από τους Machine Head και ότι οι Bodom έπρεπε να είναι headliners, όχι οι Μachine Head, και ότι ...fuck Machine Head!

Ο περισσότερος κόσμος χρειάζεται μια υποκίνηση για να αρχίσει να φέρεται σαν καθυστερημένος και απ' ό,τι φαίνεται η δειλή απάντηση του Alexi ήταν που άναψε την φωτιά. Hate crew; Μάλλον είναι οι Alexi-ain't-that-Great-Crew! ή οι bought-a-ticket-too-Late-Crew! ή οι It's-not-my-fault-you're-a-virgin-and-can't-get-a-Date-Crew!»

Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος δίσκος των Machine Head, "Bloodstone & Diamonds", θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοέμβρη.
  • SHARE
  • TWEET