O James Hetfield δυσκολεύεται να δει το "Some Kind Of Monster"

Επετειακή κυκλοφορία για τα δέκα χρόνια της ταινίας

27/10/2014 @ 11:54
Μιλώντας τις προηγούμενες ημέρες στην ραδιοφωνική εκπομπή του Elliot Segal, ο frontman των Metallica, James Hetfield, αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη ταινία "Some Kind Of Monster" με αφορμή την επανακυκλοφορία της, και συγκεκριμένα στην ερώτηση εάν ακόμη και σήμερα του είναι δύσκολο να την παρακολουθήσει, απάντησε τα εξής:

«Ναι, είναι. Ακούς τον εαυτό σου, παρακολουθείς τον εαυτό σου, βλέπεις στον καθρέπτη αυτό που βλέπουν οι άλλοι. Ειδικά όταν ο Joe και ο Bruce, οι σκηνοθέτες δηλαδή, κατέληξε να είναι σαν να μην υπάρχουν, οπότε ξεχνούσες ότι υπάρχουν κάμερες και ήσουν ο εαυτός σου. Πολλές φορές δεν νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και με το να βλέπω τον εαυτό μου σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά ειλικρινά έμαθα αρκετά όσον αφορά το τί δεν μου αρέσει σε μένα. Αυτό ήταν θετικό, ήταν ένας καλός καθρέπτης. Και νομίζω ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στην ταινία νιώθουν λίγο πολύ παρόμοια για τον εαυτό τους.»

Η επετειακή έκδοση του "Some Kind Of Monster" πρόκειται να βγει στην αγορά στις 24 Νοεμβρίου, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 28 Νοεμβρίου δηλαδή, πρόκειται να κυκλοφορήσει στα πλαίσια της Black Friday Record Store Day το περιορισμένης έκδοσης δωδεκάιντσο βινύλιο του "Lords Of Summer".
  • SHARE
  • TWEET