Ο Bruce Dickinson «καρφώνει» τον Rob Halford και τους Judas Priest

Χειμαρρώδης σε νέα του συνέντευξη ο frontman των Iron Maiden

24/06/2014 @ 13:13
Πραγματικός χείμαρρος ήταν ο frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Frank Turner για λογαριασμό του Guardian, καθώς δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του και δεν δίστασε μάλιστα να «καρφώσει» τον Rob Halford και τους Judas Priest.

Αυτό που «εξόργισε» τον Dickinson, ήταν το autocue που δεν χρησιμοποιούν οι Iron Maiden και χρησιμοποιούν όπως φαίνεται οι Judas Priest.

«Ακόμη και τώρα δεν χρησιμοποιούμε autocue, ναι! Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα χρησιμοποιούν. Τι στο διάολο είναι αυτό το πράγμα; Ο κόσμος πληρώνει καλά λεφτά και εσύ δεν θυμάσαι τα λόγια.»

«Το πιο αστείο που έχω δει ποτέ, ήταν το "Breaking The Law" στο autocue: «Breaking the law, breaking the law, breaking the law, breaking the law, breaking the law, breaking the law -μάντεψε- breaking the law». Είναι γελοίο.»

Ο Dickinson φυσικά δεν σταμάτησε εκεί, και αναφέρθηκε ακόμη σε σκουπίδια του punk, την σχέση των metal οπαδών με τους οπαδούς στον αθλητισμό, το Glastonbury Festival, και την ιδιαίτερη φύση των Iron Maiden.
  • SHARE
  • TWEET