Δείτε τον Noel Gallagher να αναλύει κάθε κομμάτι του "(What's The Story) Morning Glory?"

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η συλλεκτική επανέκδοση για τα 25 χρόνια του άλμπουμ

06/10/2020 @ 10:59

Μέσω του επίσημου λογαριασμού των Oasis στο Youtube, δημοσιεύτηκε ένα video όπου ο Noel Gallagher αναλύει κάθε κομμάτι από το, κλασικό, "(What's The Story) Morning Glory?".

Το video, που έπεται της συλλεκτικής  επανέκδοσης του δίσκου με πλούσιο υλικό, για την επέτειο των 25 χρόνων από την κυκλοφορία του, την περασμένη Παρασκευή, αποτελεί μέρος μιας σειράς από video που ανακοινώθηκε μέσω του Youtube για τον εορτασμό του γεγονότος.

Σε αυτό, ο Noel Gallagher, μοιράζεται ιστορίες από τη σύνθεση και την ηχογράφηση κάθε κομματιού του άλμπουμ, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που γυρίστηκε στα Rockfiled Studios, όπου και ηχογραφήθηκε ο δίσκος.

Σχολιάζοντας το πως κατάφεραν οι Oasis να συνθέσουν ένα δίσκο τέτοιας απήχησης, ο Gallagher ανέφερε:

«Δουλεύεις απλώς ακολουθώντας το ένστικτό σου, επειδή δεν σκέφτεσαι τίποτα δεύτερη φορά όταν είσαι νέος. Πιστεύεις πως το ένστικτό σου λέει πως θα βγεί κάτι σπουδαίο, οπότε το ακολουθείς  και αποφασίζεις να το κάνεις».

Πρόσφατα, ο φωτογράφος της μπάντας, Michael Spencer, αποκάλυψε πως οι Oasis πρακτικά διαλύθηκαν έπειτα από διαφωνία μεταξύ των αδερφών Gallagher, οι οποίοι σταμάτησαν τις ηχογραφήσεις του "(What's The Story) Morning Glory?" στη μέση, με αποτέλεσμα κανείς να μην πίστευε πως θα ολοκληρωνόταν ο δίσκος.

  • SHARE
  • TWEET