Νέο δίσκο ετοιμάζει η Anneke

02/02/2011 @ 11:05
Η ιδιαιτέρως αγαπητή στο ελληνικό κοινό Anneke Van Giersbergen ανακοίνωσε πως έχει ήδη ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα για την ηχογράφηση του καινούργιου της solo δίσκου.

Στην Πορτογαλία βρίσκεται, λοιπόν, και χάρη στη βοήθεια του παραγωγού Daniel Cardoso έχει ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες για τις ετοιμασίες του άλμπουμ αυτού.

«Τον Οκτώβριο, ο Daniel παρακολούθησε ένα live των Anathema στο Παρίσι, στο οποίο συμμετείχα κι εγώ. Μετά το live γνωριστήκαμε και μιλήσαμε και τελικώς μοιραζόμασταν πολλές κοινές απόψεις για τις μελλοντικές μου μουσικές επιδιώξεις», δήλωσε η Anneke.

«Μετά την περιοδεία αυτή, όταν και γύρισα σπίτι, ο Daniel μου είχε στείλει ένα instrumental demo με το οποίο τρελάθηκα. Οι μελωδίες κινούνταν πολύ κοντά στις μουσικές τις οποίες ήδη έγραφα και επιτόπου έγραψα μία φωνητική γραμμή και στίχους για το κομμάτι του και μέσα σε μία βδομάδα συνεργαζόμασταν πλήρως».

Ο άτιτλος ακόμη δίσκος της Anneke αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2011, αλλά ένα μικρό δείγμα αυτού, σε μορφή εκτεταμένου single, πιθανολογείται να μας βρει πριν το καλοκαίρι.
  • SHARE
  • TWEET