Nέο EP - bootleg από τους Metallica

04/11/2010 @ 11:45
Μπορεί οι κάτοχοι του "Six Feet Down Under" να μην είχαν παρατηρήσει το «Vol. I» που αναγραφόταν στο εξώφυλλο του EP, όμως οι Metallica επιβεβαίωσαν ότι το δεύτερο μέρος του είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει.

Έτσι λοιπόν, στις 12 Νοεμβρίου, το "Six Feet Down Under Vol. II" θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Για τον υπόλοιπο κόσμο, η διάθεση του EP θα γίνει μέσα από το επίσημο site του συγκροτήματος, Metallica.com, όπως και από το Metclub.com.

Oι Metallica δήλωσαν πως ο λόγος κυκλοφορίας αυτού του EP, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί bootleg από την τελευταία περιοδεία τους, είναι ότι ήθελαν να γιορτάσουν με κάποιον τρόπο την επίσκεψή τους στην Αυστραλία και ταυτόχρονα το τελευταίο μέρος της "Death Magnetic Tour".



Στο πρώτο μέρος του EP οι Metallica είχαν ζητήσει από τους fans τους να στείλουν bootleg ηχογραφήσεις, που είχαν στην κατοχή τους από παλαιότερες περιοδείες τους. Αυτή τη φορά, κατάφεραν να συγκεντρώσουν με τον ίδιο τρόπο live εκτελέσεις από την περιοδεία τους στην Αυστραλία και κάλεσαν τα μέλη του fan club τους να ψηφίσουν τα οκτώ καλύτερα κομμάτια (από τα 41) που ακούστηκαν. Τα επικρατέστερα κομμάτια, που αποτελούν και το tracklist του νέου EP των Metallica, βρίσκονται παρακάτω:

- Blackened (live at the Brisbane Entertainment Center, in Brisbane, Australia)
- Ride The Lightning (live at the Vector Arena, in Auckland, New Zealand)
- The Four Horsemen (live at the Acer Arena, in Sydney, Australia)
- Welcome Home (Sanitarium) (live at the Rod Laver Arena, in Melbourne, Australia)
- Master Of Puppets (live at the Brisbane Entertainment Center, in Brisbane, Australia)
- ...And Justice For All (live at the Brisbane Entertainment Center, in Brisbane, Australia)
- Fade To Black (live at the Acer Arena, in Sydney, Australia)
- Damage, Inc. ( live at the CBS Canterbury Arena, in Christchurch, New Zealand)
  • SHARE
  • TWEET