Νέες προσθήκες στο Rockwave Festival 2006: Green On Red και Silent Disco

29/05/2006 @ 13:56
Οι εκπλήξεις δε σταματούν και το Rockwave Festival υποδέχεται στις τάξεις του δύο ακόμη λόγους για να σας κάνει να «ταξιδέψετε». Ένα τρυφερό ταξίδι στο παρελθόν με τους Green On Red και ένα ταξίδι στο μέλλον με τη Silent Disco!

Οι Green On Red δίνουν το παρόν στις 11 Ιουλίου, με ένα come back που συζητιέται στους «κύκλους» στην Ευρώπη, όσο κανένα άλλο! Ο Βρετανικός τύπος τους καλοδέχεται και το πρόσφατο sold out στο Astoria του Λονδίνου αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Διαβάστε απλά τι έγραψε η Indipendent: «O Chris Cavacas, o Dan Stuart και ο κιθαρίστας Chuck Prophet είναι τρεις από τους καλύτερους μουσικούς που βγήκαν από την Αμερική τη δεκαετία του '80, αναζωογονώντας τις ρίζες του ροκ... Είναι φανερό ότι οι Green On Red είναι πλέον ώριμοι... με ήχους που ο Neil Young θα μπορούσε να βγάλει μόνο στα όνειρά του! H επιρροή που άσκησαν οι Green On Red είναι εμφανής, από τον Ryan Adams μέχρι τους Wilco. Κανένα γκρουπ δε γέμισε το κενό που άφησαν με την απουσία τους! Μπράβο!»

Όσον αφορά στο Silent Disco, μια ξεχωριστή «σκηνή» που θα λειτουργήσει και τις δύο μέρες του φεστιβάλ, ...oι διαπιστεύσεις της συμμετοχής του ειδικού αυτού stage σε όλα τα μεγάλα festival, όπως τα Glastonbury, Reading, De Parade, Electric Picnic Ireland, Festival de Cannes, είναι η καλύτερη εγγύηση. Ένα «σιωπηλό» χορευτικό ταξίδι, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο dance stage στο χώρο του Terra Vibe. Όλοι οι ...θαμώνες του Silent Disco συμμετέχουν, φορώντας ασύρματα ακουστικά και ένα σιωπηλό dance floor ξεκινάει! H εμπειρία είναι μοναδική και απίστευτα FUN! Τόσο για αυτούς που συμμετέχουν «χωμένοι» στη silent disco πραγματικότητα, όσο και για τους παρατηρητές, δηλαδή τους «από έξω»... Είναι σίγουρο ότι στο Rockwave φέτος το silent disco θα κάνει... μεγάλο ΜΠΑΜ!



Rockwave Festival! Ζήσε το στο Terra Vibe στις 11 Ιουλίου και 12 Ιουλίου.

11 July main stage:
Franz Ferdinand
The Dandy Warhols
Editors
Green On Red
Mecano
The Sunday Drivers
+ Silent Disco

12 July main stage:
Twisted Sister
W.A.S.P.
Celtic Frost
Crimson Glory
Moonspell
+ Silent Disco

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET