Μπλεξίματα με τον ρώσικο νόμο κατά της gay προπαγάνδας έχει ο Elton John

Ως ομοφυλόφιλος, αισθάνεται υποχρεωμένος να στηρίξει την gay ρωσική κοινότητα από την καταπίεση

03/12/2013 @ 10:26
Κοντά στο να ακυρωθεί η εμφάνιση του Elton John στη Μόσχα αυτήν την εβδομάδα, εξαιτίας του ρωσικού νόμου εναντίον της «gay προπαγάνδας».

Ο Sir Elton πρόκειται να εμφανιστεί στο Crocus City Hall της Μόσχας αυτό το Σάββατο. Ωστόσο, σύμφωνα με το The Times, αυτή η συναυλία και ακόμα μία που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Kazan, είναι πολύ αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθούν, καθότι ο διάσημος μουσικός σκοπεύει να στηρίξει δημόσια την κοινότητα των gay στην Ρωσία.

Ο Elton John είχε δηλώσει στην The Guardian στον Σεπτέμβριο: «Πρόκειται να πάω στην Μόσχα τον Δεκέμβριο. Πρέπει να πάω και πρέπει να σκεφτώ πολύ προσεκτικά τι πρόκειται να πω. Υπάρχουν δύο οδοί: σταματάει όλος ο κόσμος να πηγαίνει και απορρίπτεις όσους καλλιτέχνες έρχονται από την Ρωσία; Έτσι, όμως, εγκαταλείπεις τους άντρες και τις γυναίκες που είναι ομοφυλόφιλοι και υποφέρουν από τέτοιους νόμους στο έλεος μιας απομονωμένης κατάστασης. Σαν ομοφυλόφιλος, δεν μπορώ να τους αφήσω μόνους τους, χωρίς να πάω εκεί να τους υποστηρίξω.»
  • SHARE
  • TWEET