Ο Morrissey επιτίθεται στους Buzzcocks για διαφημιστικό των McDonald's

Ο υπερασπιστής των δικαιωμάτων των ζώων και φανατικός χορτοφάγος Morrissey παίρνει θέση

17/06/2016 @ 20:27

Ο Morrissey μοιράστηκε μέσω του επίσημου fan site, True To You, ένα καυστικό σημείωμα, κατακρίνοντας την ιστορική punk rock μπάντα των Buzzcocks,που επέτρεψε να χρησιμοποιηθεί το τραγούδι της, "What Do I Get?", σε μια πρόσφατη διαφήμιση των McDonald's, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Brooklyn Vegan.

Ο Morrissey, γνωστός υπερασπιστής των δικαιωμάτων των ζώων και φανατικός χορτοφάγος δεν έχει διστάσει πολλές φορές να πάρει θέση σε τέτοια περιστατικά και να διχάσει τον κόσμο με την, αρκετές φορές, υπερβολική στάση του. Άλλοτε, βέβαια, είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που θα νοιαστούν και θα βγουν μπροστά να υποστηρίξουν τις αποψεις τους -αμφιλεγόμενη προσωπικότητα γαρ!

Το τωρινό του σημείωμα κατά των Buzzcocks έλεγε τα εξής:

«Πείτε μου σας παρακαλώ ότι είναι κακό όνειρο... Ο Pete Shelley επέτρεψε στα McDonald's να χρησιμοποιήσουν το "What Do I Get?" των Buzzcocks για να διαφημίσουν στην τηλεόραση την νέα Μεγάλη Γεύση τους (που έχει γεύση πριονίδι) ονόματι Chicken Wraps;! Χρησιμοποιώντας τα λόγια ενός άλλο τραγουδιού των Buzzcocks θα πω: "oh shit!"»

Μπορείτε να δείτε την εν λόγω διαφήμιση στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Δείτε τον Morrisey να μιλάει με τον Russel Brand για την χορτοφαγία εδώ.

  • SHARE
  • TWEET