«Μην κατηγορείτε τους Tenacious D επειδή κατέκτησαν το metal Grammy»

Οι Anthrax έχασαν το βραβείο από τους Tenacious D και ιδού η άποψή τους

28/02/2015 @ 09:57
Οι Tenacious D κατέκτησαν φέτος το Grammy στην κατηγορία Best Hard Rock/Metal Performance για την διασκευή τους στο κλασικό κομμάτι του Dio, "The Last In Line", από τον tribute δίσκο "Ronnie James Dio-This Is Your Life".

Ανάμεσα στους υπόλοιπους διεκδικητές που δεν τα κατάφεραν ήταν και οι Anthrax με τη διασκευή τους στο "Neon Knights" από το ίδιο άλμπουμ.

Ο κιθαρίστας των Anthrax, Scott Ian, σε συνέντευξή του για το Artisan News ρωτήθηκε ποιά είναι η γνώμη του που πολλοί μεταλλάδες είχαν ενστάσεις επειδή ένα comedy rock ντουέτο κατέκτησε το metal Grammy. Αυτή ήταν η απάντησή του:

«Τα Grammy σημαίνουν... Βασικά, τι σημαίνουν τα Grammy; Για μένα, πάντως, δεν σημαίνουν τίποτα. Αλήθεια, δεν τους δίνω σημασία. Αν κάποιος έχει πρόβλημα που νίκησαν οι Tenacious D το Grammy, ας μην γκρινιάζει για αυτούς, ας γκρινιάζει για το θεσμό. Ο Jack Black αγαπάει τον Ronnie James Dio.»

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα έσοδα από τον tribute δίσκο στον Dio διατέθηκαν στον φιλανθρωπικό οργανισμό "Ronnie James Dio Stand Up And Shout Cancer Fund".
  • SHARE
  • TWEET