Metallica: «Δε θα κυκλοφορήσουν τα "Lost Recordings"»

17/02/2011 @ 10:47
Ο Lars Ulrich, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό The Pulse Radio, ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βάλουν κομμάτια από τις δεκαετείς πρόβες τους στο νέο άλμπουμ των Metallica.

Οι Metallica είχαν βρεθεί στο στρατόπεδο Presidio του San Francisco, όπου διαμόρφωσαν ένα studio με σκοπό να ηχογραφήσουν το "St. Anger". Οι συγκεκριμένες ηχογραφήσεις ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν, μιας και ο frontman του συγκροτήματος, James Hetfield, εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης. Όταν επέστρεψε, οι επονομαζόμενες και "Lost Recordings" εγκαταλείφθηκαν και το συγκρότημα ξεκίνησε να ηχογραφεί νέο υλικό για το "St. Anger". Τα κομμάτια αυτά ποτέ δε βγήκαν επίσημα στην κυκλοφορία, εκτός από ελάχιστα αποσπάσματα τραγουδιών, όπως το "Temptation", το οποίο ακούγεται στο ντοκιμαντέρ "Some Kind Of Monster". Αυτό ακριβώς διαβεβαίωσε και ο Ulrich στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, λέγοντας ότι «ούτε στο "Death Magnetic" χρησιμοποιήθηκαν, ούτε στη νέα μας δουλειά πρόκειται να «αναστήσουμε» κομμάτια από αυτές τις ηχογραφήσεις».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει νέο υλικό από τους Metallica, αν και, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Ulrich, το συμβόλαιό τους με τη Warner Music έχει λάβει τέλος, οπότε βρίσκονται σε αναζήτηση δισκογραφικής εταιρίας.
  • SHARE
  • TWEET