Το απόλυτα μαγευτικό βίντεο του νέου τραγουδιού των Mark Pritchard-Thom Yorke

Το σκηνοθέτησε ο δημιουργός ντοκιμαντέρ Michal Marczak και έκανε την πρεμιέρα του στο Sundance Next Fest

04/09/2016 @ 11:51

Ένας άνδρας αγνώστου ταυτότητας ταξιδεύει σε ένα μαγευτικό, έρημο τοπίο στο νέο βίντεο για το τραγούδι του πολυπράγμονα παραγωγού ηλεκτρονικής μουσικής, Mark Pritchard, στο οποίο συμμετέχει και ο Thom Yorke των Radiohead.

Ο δημιουργός ντοκιμαντέρ, Michal Marczak, ανέλαβε τη σκηνοθεσία του βίντεο, το οποίο έκανε την πρεμιέρα του στο Sundance Next Fest. Γυρισμένο στα βουνά Izera της Πολωνίας, το σκηνικό είναι απόλυτα ονειρικό και σουρεαλιστικό από μόνο του, ωστόσο ο Marczak βάζει τις δικές του πινελιές για να απογειώσει το αποτέλεσμα του υπνωτιστικού κομματιού των Pritchard-Yorke. Σε ένα σημείο, βράχοι και πέτρες αγνοούν την βαρύτητα και ανηφορίζουν έως ότου σηκώνονται στον αέρα. Εν τέλει, ο ταξιδιώτης, του οποίου το πρόσωπο είναι μια οθόνη με ίχνη φωτός που σχηματίζουν ανεπαίσθητα το πρόσωπο του Yorke, συναντάει ένα μυστήριο, φωσφορίζον αντικείμενο.

Ο Marczak εξηγεί: «Η ιδέα ήταν να αποτυπώσουμε τα υποβόσκοντα συναισθήματα του τραγουδιού μέσω του αργού, μη γραμμικού, κινηματογραφικού ταξιδιού ενός μυστηριώδους χαρακτήρα σε ένα σουρεαλιστικό σκηνικό, που να ταιριάζει με το artwork του δίσκου. Η περίεργη ατμόσφαιρα αναπτύχθηκε με το να φανερώνουμε σταδιακά και αποσπασματικά κάποια στοιχεία, αφήνοντας τον θεατή να βάλει τα τελικά κομμάτια στη θέση τους.»

Μπορείτε να δείτε το βίντεο του "Beautiful People" μέσω YouTube. Το κομμάτι εμφανίζεται στο καινούργιο άλμπουμ του Mark Pritchard, "Under The Sun".

  • SHARE
  • TWEET