Los Natas, Colour Haze και Lord 13 στο AN Club

10/11/2004 @ 05:32
H No Way Out Inc. και το Monolith webzine (www.monolith.gr) παρουσιάζουν τους Los Natas και τους Colour Haze. Oι μάστορες του ψυχεδελικού heavy rock από την Αργεντινή, ενθουσιασμένοι από την θερμή υποδοχή που το Ελληνικό κοινό τους επιφύλλαξε πριν από έναν χρόνο στο ίδιο μέρος (www.monolith.gr/live/html/natas.html), επισκέπτονται ξανά την χώρα μας στα πλαίσια της 2ης τους Ευρωπαϊκής περιοδείας.

Το τρίο από το Buenos Aires, 6 χρόνια μετά το ντεμπούτο του έχει εδραιωθεί στη συνείδηση του κοινού ως κάτι περισσότερο από την φυσική συνέχεια των Kyuss αποτελώντας μία από τις κορυφαίες μπάντες του stoner rock. Όσοι τους έχασαν την αλλησμόνητη εκείνη Τετάρτη, όσοι ψάχνουν απο τότε τα θρυλικά πλέον μπλουζάκια και όσοι θέλουν να "ταξιδέψουν" για άλλη μια φορά, έχουν την ευκαιρία.

Η μέχρι τώρα πλούσια δισκογραφία τους:

1998 Delmar (Mansruin Records)
1999 Ciudad De Brahman (Mansruin Records)
1999 Unreleased Dopes (Vinyl Magic 3)
2000 Split CD with Dragonauta
2002 Corsario Negro (SmallStone Records)
2003 BeeJesus Boxset – περιλαμβάνει τα 2 πρώτα τους LP όπως και το single El Gobernador (Beard of Stars)
2003 Toba Trance Ι (Ektro Records)
2004 Toba Trance ΙΙ (Ektro Records)

Με τις 2 τελευταίες τους κυκλοφορίες, Toba Trance Ι & ΙΙ στην πειραματική Φινλανδική εταιρεία Ektro Records (www.ektrorecords.com) οι Los Natas κινούνται προς πιο προοδευτικούς ήχους αποδεικνύοντας το αστείρευτο μουσικό τους υπόβαθρο αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα το ονειρικό ύφος που γνωρίσαμε στο παρελθόν.

Μαζί τους οι φοβεροί και τρομεροί Colour Haze από το Μόναχο. Σχετικα άγνωστοι στο κατά τα άλλα υποψιασμένο ελληνικό κοινό έρχονται να αποδείξουν το γιατί οι περισσότερες Ευρωπαικές μπάντες του σκληρού ήχου τους αναφέρουν ως μεγάλη επιρροή. Στο ίδιο ψυχεδελικό μήκος κύματος με τους Αργεντίνους, το Βαυαρικό trio υπό το βάρος του ανεξάντλητου μουσικού πλούτου που οι προπάτορές τους αφησαν σαν κληρονομιά, προσθέτουν τις επιρροές του σύγχρονου heavy rock προσφέροντας το kraut rock του σήμερα. Εκεί που τα γονίδια έμειναν αναλλοίωτα και οι χίππιδες αποκτούν υπόσταση στο παρόν. Με δύο εκπληκτικούς δίσκους τον τελευταίο χρόνο, ανυψώθηκαν στην εκτίμηση των λάτρεων του συγκεκριμένου ήχου.

H δισκογραφία τους:

1995 Chopping Machine (David Records)
1999 Periscope (Elektrohasch Records)
2000 CO2 (Monster Zero Records)
2002 Ewige Blumenkraft (Monster Zero Records)
2003 Los Sounds De Krauts (Elektrohasch Records)
2004 Self Titled (Elektrohasch Records)

Τη συναυλία ανοίγουν οι (συνήθεις ύποπτοι) Lord 13.

Mετά την καλοκαιρινή απραγία οι Έλληνες heavy rockers, επιστρέφουν για να παρουσιάσουν παλιά και νέα τραγούδια τους. Γεμάτοι ενέργεια όπως πάντα, θα είναι υπεύθυνοι για την έναρξη κι αυτού του party.

Μουσικές πριν και μετά το live από το Stoner Crew of Monolith.

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:30. Η συναυλία αρχίζει αυστηρά στις 22:00.

Mε την υποστήριξη του AVOPOLIS MUSIC NETWORK

www.natasrock.com
www.colourhaze.de
www.monolith.gr

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2003

LOS NATAS + COLOUR HAZE + Lord 13
Αν Club, Σολωμού 13-15 Εξάρχεια
Τιμή Εισόδου: 17 ευρώ

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET