Ξανά μαζί στη σκηνή Gilmour και Waters το 2011;

15/07/2010 @ 12:39
Άλλο ένα ευχάριστο σοκ για τους fans των Pink Floyd. Μετά την κοινή εμφάνιση GilmourWaters στα πλαίσια φιλανθρωπικής εκδήλωσης, ο δεύτερος σε μήνυμα που ανάρτησε στο Facebook, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να εμφανιστεί σε μία από τις συναυλίες του για το “The Wall” ο David Gilmour και να εκτελέσουν μαζί το “Comfortably Numb”!



Πιο συγκεκριμένα, ο Waters δήλωσε πως ο Gilmour του πρότεινε να τραγουδήσουν στη φιλανθρωπική εκδήλωση το “To Know Him Is To Love Him” των Teddy Bears και σε αντάλλαγμα θα εμφανιζόταν σε μία από τις συναυλίες του, κάτι που ο Waters δέχθηκε ασυζητητί. Μάλιστα, η συναυλία στην οποία θα εμφανιστεί ο Gilmour θα είναι επτασφράγιστο μυστικό και μένει να δούμε εάν ο σπουδαίος μουσικός τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε. Από ό,τι φαίνεται, οι σχέσεις των δύο καλλιτεχνών πιθανότατα βρίσκονται στο καλύτερό τους σημείο από τότε που ο Roger Waters αποχώρησε από τους Pink Floyd.

Εν τω μεταξύ, γνωστό έγινε και ένα πολύ ενδιαφέρον περιστατικό από την φιλανθρωπική εκδήλωση. Κανονικά το set των δύο μουσικών περιελάμβανε τρία τραγούδια, αλλά ένας εκ των παρευρισκόμενων ζήτησε και το “Another Brick In The Wall Part II”, προσφέροντας παράλληλα και 50.000 λίρες για το σκοπό της εκδήλωσης. Προφανώς οι Gilmour – Waters δεν αρνήθηκαν την προσφορά.
  • SHARE
  • TWEET