Καμία επαφή οι Interpol με τον πρώην μπασίστα τους

Τέσσερα χρόνια μετά τη φυγή του Carlos Dengler οι δύο πλευρές δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα

02/09/2014 @ 20:09
Το 2010 λίγο μετά την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων του ομώνυμου άλμπουμ τους οι Interpol έμειναν χωρίς μπασίστα, καθώς ο Carlos Dengler εγκατέλειψε το συγκρότημα, με τις φήμες να λένε πως είχε κουραστεί πλέον να είναι μέλος τους.

Οι Interpol κάλυψαν το κενό του στα live με προσωρινούς μπασίστες τους David Pajo αρχικά και τον Brad Truax στη συνέχεια, ενώ για το νέο άλμπουμ "El Pintor" που θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη εβδομάδα λειτούργησαν ως τριάδα με τον frontman Paul Banks να αναλαμβάνει τα μέρη του μπάσου.

Σε συνέντευξη που έδωσαν οι Interpol στο NME, ο ντράμερ Sam Fogarino ισχυρίστηκε πως από την ημέρα που ο Dengler άφησε το συγκρότημα και οι δύο πλευρές έριξαν «μαύρη πέτρα» πίσω τους και δεν έχουν έρθει σε επαφή, συμπληρώνοντας πως μαθαίνουν πού και πού νέα του μέσω κοινών φίλων.

Ο Fogarino δήλωσε πως, εάν αυτό συνέβαινε δέκα χρόνια πριν, θα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να έρθει σε επαφή με τον Dengler, κάτι που τώρα δεν έχει την όρεξη να κάνει. Κλείνοντας συμπλήρωσε πως η συνεισφορά του πρώην μπασίστα στους Interpol ήταν και παραμένει σημαντικότατη.

Στην ίδια συνέντευξη ο Paul Banks ισχυρίστηκε πως η μπάντα δεν είχε σκεφτεί ποτέ κάποιο πλάνο σε περίπτωση που κάποιο μέλος έφευγε, αλλά έχοντας μια περιοδεία μπροστά τους το 2010 και 2011 σε καμία στιγμή δεν σκέφτηκαν να την ακυρώσουν εξαιτίας της απόφασης του Dengler.
  • SHARE
  • TWEET