Η τραγουδίστρια των Nightwish προσλαμβάνει manager για να προλάβει τα χειρότερα

16/01/2009 @ 08:28
Μετά την εγκατάλειψη της σκηνής σε συναυλία τους στη Βραζιλία λόγω άγχους και καπνού (σύμφωνα με την τραγουδίστρια), η Anette Olzon σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σε Σουηδικό γυναικείο περιοδικό αποκάλυψε γιατί αναγκάστηκε να προσλάβει manager και μάλιστα Σουηδό.



«Δεν έχω την ίδια εμπειρία με τους υπόλοιπους Nightwish στο να περιοδεύω για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκείνοι γυρνούν τον κόσμο για πάνω από δέκα χρόνια, ενώ εγώ το κάνω τα τελευταία δύο. Δεν το έχω συνηθίσει. Πολλές φορές μέσα στο συγκρότημα δημιουργούνται εντάσεις που λύνονται είτε με καυγάδες, είτε με αποστασιοποίηση, ανεξάρτητα του πόσο καλά περνάμε στη σκηνή. Η περιοδεία είναι δύσκολο πράγμα και σίγουρα χρειάζομαι λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα», δήλωσε η Ozlon, προσθέτοντας «Υπάρχουν κάποια θέματα που είναι αυστηρά προσωπικά και δεν αφορούν το υπόλοιπο group. Ως εκ τούτου χρειάζομαι ένα προσωπικό manager να τα διευθετεί, όπως είχε παλαιότερα και η Tarja Turunen. Τώρα την καταλαβαίνω απόλυτα».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια συνέντευξη, ο νέος manager θα βοηθήσει την Ozlon να είναι ήρεμη και συγκεντρωμένη στα καθήκοντά της ως τραγουδίστρια των Nightwish. Σε αυτό όμως σίγουρα που δεν θα μπορέσει να την βοηθήσει είναι στη σχέση της με το γιο της, ο οποίος της λείπει πολύ. «Θέλω να τον βλέπω συχνότερα, λείπω πολύ από την Σουηδία και δεν περνάμε μαζί τον χρόνο που θα ήθελα», δήλωσε η Ozlon.

Τα πρώτα σύννεφα;
  • SHARE
  • TWEET