Η «συγγνώμη» των Black Keys προς τους Nickelback

23/03/2012 @ 11:20
Μάλλον μετανιωμένοι εμφανίστηκαν οι Black Keys για κάποια άσχημα σχόλια που έκαναν προσφάτως για τους Nickelback, και λέμε «μάλλον» γιατί δεν είναι σίγουρο αν η συγγνώμη τους έχει ειλικρινείς προθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Patrick Carney των Black Keys σε συνέντευξη του στο περιοδικό Rolling Stone είχε δηλώσει πως το rock στις μέρες μας πεθαίνει γιατί οι άνθρωποι, από τη στιγμή που έχουν αποδεχθεί πως οι Nickelback θεωρούνται το καλύτερο rock συγκρότημα του κόσμου, έχουν αποδεχθεί αυτομάτως και πως το καλύτερο rock συγκρότημα είναι σ***ά. Στη συνέχεια, ο Carney γενίκευσε τους χαρακτηρισμούς του για όλη την post-grunge σκηνή, στην οποία ανήκουν οι Nickelback.

Οι Nickelback από την πλευρά τους αντιμετώπισαν το θέμα με χιούμορ, ευχαριστώντας τους Black Keys που τους αποκάλεσαν «καλύτερο συγκρότημα του κόσμου».

Οι Black Keys επέστρεψαν αυτήν τη φορά μέσω συνέντευξης στο MTV, λέγοντας: «Δε θέλαμε να τους πειράξουμε, απλώς μας βγήκε. Υπάρχουν και χειρότερα συγκροτήματα από τους Nickelback... μάλλον...», γελώντας ταυτόχρονα, κάτι που δε μας αφήνει να καταλάβουμε αν το εννοούσαν ειλικρινά ή ειρωνεύονται.
  • SHARE
  • TWEET