Η ιστορία των Guns N' Roses στο σινεμά με διάσημους πρωταγωνιστές

Το βιβλίο για το ξεκίνημα της μπάντας, αντί για ντοκιμαντέρ προορίζεται πλέον για ταινία

17/11/2014 @ 11:55
Η βιογραφία του Marc Canter "Reckless Road: Guns N' Roses And The Making Of Appetite For Destruction" επεξεργάζεται ήδη ως σενάριο ταινίας, σύμφωμα με τον ίδιο τον συγγραφέα.

Ο Canter μιλώντας σε site οπαδών της μπάντας, το MyGNRForum, λέει τα εξής: «Δεν θα έχω άμεση σχέση με την ταινία, αλλά όταν δείτε ποιός την σκηνοθετεί θα καταλάβετε πως το όλο πράγμα θα είναι πολύ cool. Εχω μάθει πως θα παίξουν σπουδαίοι πρωταγωνιστές και θα είμαι πάντα εκεί για να ξέρω πως όλα θα πάνε καλά».

Oσο αφορά βέβαια τον Axl Rose, ο οποίος δεν πρόκειται να συμφωνήσει με το νέο εγχείρημα, ο Canter (κολλητός του Slash για 35 χρόνια) θεωρεί πως η ταινία θα κάνει καλό στη φήμη του. «O Axl πρέπει να ξέρει πως πάντα θα τον προσέχω. Υπάρχουν ιστορίες γύρω από αυτόν που είναι ανολοκλήρωτες και δεν είναι αληθινές. Στην ταινία η αλήθεια θα λάμψει. Το βιβλίο και η ταινία δεν έχουν να κάνουν με το που είναι σήμερα οι Guns N' Roses. Ακόμα και τότε ο Axl μου ζητούσε να καταγράφω κάθε στιγμή...».

Καμία λεπτομέρεια σχετικά με το casting και το σκηνοθέτη δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα. Και η αλήθεια είναι, πως εκεί θα κριθούν όλα...

  • SHARE
  • TWEET