Γίνε το opening act των Sanctuary

22/07/2011 @ 09:25
Η Άνωση και το Principal Club Theater, σε συνεργασία με τους Sanctuary, θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό τους να επιλέξει ποια σχήματα θα ανοίξουν τις εμφανίσεις των Αμερικανών power metallers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Όσα σχήματα ενδιαφέρονται, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να αποστείλουν ένα e-mail στο promo@anosi.gr (για τη συναυλία της Αθήνας) ή στο pavlos@principalclub.com (για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης), με τα στοιχεία των μελών, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας, καθώς και ένα link όπου θα υπάρχουν τα κομμάτια της μπάντας σε streaming μορφή (Facebook, MySpace, Soundcloud, Reverbnation, Jumping Fish, κ.ά.).
 
Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών είναι η 1η Αυγούστου. Όλα τα σχήματα που έχουν δηλώσει εγκαιρά και έγκυρα συμμετοχή θα αναρτηθούν στις σελίδες της Άνωσης και του Principal Club Theater στο Facebook, facebook.com/AnosiSA και facebook.com/principalclub αντίστοιχα.

Από την 1η Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ψηφοφορία στις σελίδες αυτές και από τα τρία σχήματα για κάθε πόλη που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα επιλέξουν οι ίδιοι οι Sanctuary ποιά θα μοιραστούν μαζί τους τη σκηνή του Principal Club Theater ή του Gagarin 205 Live Music Stage αντίστοιχα (ένα σχήμα ανά συναυλία).

Οι τελικοί νικητές θα ανακοινωθούν στις 4 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο εμφανίσεις των Sanctuary στη χώρα μας μπορείτε να βρείτε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET