Γιατί ο Corey Taylor αποκαλεί «κόπανο» τον Axl Rose;

Ο frontman των Slipknot και Stone Sour εξηγεί το λόγο που αντιπαθεί τον τραγουδιστή των Guns N' Roses

15/07/2015 @ 12:19
Ο Corey Taylor ουδέποτε «μάσησε» τα λόγια του για να πει ακριβώς αυτό που σκέφτεται.

Τελευταίο του «θύμα» ο Axl Rose και η συμπεριφορά του στις συναυλίες των Guns N’ Roses. Mιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή "Opie Radio" αρχικά θυμήθηκε το γεγονός ότι πριν μερικά χρόνια, όταν οι Slipknot ήταν support στους Guns N’ Roses, η ασφάλεια δεν επέτρεπε σε κανέναν να πλησιάσει τα καμαρίνια τους.

Ο Corey, όπως λέει, τρύπωσε, έπαιξε στο πιάνο του Axl και ακούμπησε στα πλήκτρα τα… γεννητικά του όργανα! Ένας ακροατής του ζήτησε το λόγο για αυτή την ενέργειά του, λέγοντάς του πως έκανε κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο σαν τον Axl Rose και ο Taylor απάντησε: «Γνωρίζοντας τον Axl, ήταν πανεύκολο φίλε μου. Όποιος αναγκάζει τους οπαδούς του να περιμένουν 2 και 3 ώρες για να βγει στη σκηνή, δεν έχει τον σεβασμό μου. Είναι ένας κόπανος (douchebag)».

Ο, μάλλον φανατικός, φίλος των GN’R, απάντησε πως οι οπαδοί ξέρουν τι τους περιμένει στη συναυλία και ο Taylor συνέχισε. «Αγαπάω τη μπάντα, αγαπάω και το "Appetite". Aλλά αν λες πως ξέρεις πως θα περιμένεις 3 ώρες, είσαι ηλίθιος. Ξέρεις γιατί δεν υπάρχουν πια αυθεντικά μέλη των Guns N’ Roses στη μπάντα; Γιατί ο Axl τους έκανε να περιμένουν 3 ώρες. Πες του να σταματήσει να είναι κόπανος και τότε θα έχεις ένα reunion».

Ακουσε (και δες) τη στιχομυθία από εδώ.
  • SHARE
  • TWEET