Φτιάξε το δικό σου εξώφυλλο για το νέο CD του Φίλιππου Πλιάτσικα

Ολοήμερο happening το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Public Συντάγματος

18/02/2014 @ 12:33
Μια μοναδική ευκαιρία να σχεδιάσουν οι ίδιοι το εξώφυλλο του νέου CD "Η Άλλη Πλευρά Του Μπλε", θα έχουν οι φίλοι του Φίλιππου Πλιάτσικα.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, μέσα από ένα ολοήμερο happening που θα πραγματοποιηθεί στο Public Συντάγματος, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα μέσα από στένσιλ και χρώματα, να φτιάξουν και να υπογράψουν ένα μοναδικό, χειροποίητο, εξώφυλλο του νέου CD που θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία στις 10 Μαρτίου.

Ραντεβού στο Public της πλατείας Συντάγματος λοιπόν, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί, μέχρι τις 8 το βράδυ, για ένα μοναδικό event που θα μας μετατρέψει μια για πάντα σε καλλιτέχνες!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι ίδιοι οι ακροατές θα δημιουργήσουν μοναδικά εξώφυλλα για CD του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, για μια συλλεκτική έκδοση που θα σφραγίσει με πρωτότυπο τρόπο το ξεχωριστό νέο άλμπουμ του Φίλιππου Πλιάτσικα, με νέα τραγούδια αλλά και αποσπάσματα από την ευρωπαϊκή του περιοδεία για την μουσικοθεατρική παράσταση "The Other Side Of Greece". Μια παράσταση σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού, που φιλοδοξεί να προβάλει στο διεθνές κοινό τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό, μέσα από τη μουσική και τη λογοτεχνία.

Στο διπλό CD και το DVD που θα το συνοδεύει, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, συναντά καταξιωμένους μουσικούς από το εξωτερικό, όπως οι Ολανδοί The Nits, o Gordon Gano (Violent Femmes), η Liset Alea (Nouvelle Vague), ο Jahcoustix αλλά και Ελληνες συνοδοιπόρους, όπως ο Μπάμπης Στόκας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Πετρολούκας Χαλκιάς, ο Νικήτας Κλιντ, η Γεωργία Νταγάκη, ο Gautier.

Στην έκδοση συμμετέχουν ο ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς, η Κάτια Γέρου, ο Δημήτρης Ημελλος, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Νάντια Σπηλιωτοπούλου, μέσα από απαγγελίες ποιημάτων των Καβάφη, Ελύτη, Σεφέρη, Πολέμη.

Info:
Σάββατο 22/02/14
Ώρα Έναρξης: 10:00 (ως τις 20:00)
Public: Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος Αθήνα
Τηλ: 210-3246210

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET