Ευχάριστα νέα για τον Vivian Campbell (Def Leppard): Υποχωρεί ο καρκίνος

Συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο για χημειοθεραπείες ο διάσημος μουσικός

01/08/2014 @ 11:15
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο κιθαρίστας των Def Leppard και πρώην του Dio, Vivian Campbell, δίνει δεύτερη μάχη με τον καρκίνο, καθώς -αν και είχε βγει νικητής την πρώτη φορά, έχοντας αναρρώσει πλήρως- τελικώς η αρρώστια επέστρεψε.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τον Ιούνιο, αυτήν την εποχή ο Campbell ξανακάνει χημειοθεραπείες και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση με βλαστικά κύτταρα. Ο Campbell, πάντως, δείχνει πολύ δυνατός σε αυτήν τη νέα δοκιμασία, καθώς συμμετέχει κανονικά στην περιοδεία των Def Leppard στις Η.Π.Α. αλλά και στις ετοιμασίες του νέου άλμπουμ της μπάντας.

Τώρα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο Vivian Campbell ενημέρωσε τον κόσμο ότι ο καρκίνος του βρίσκεται σε υποχώρηση, κάτι που σημαίνει ότι είτε εξαλείφθηκε, είτε μειώθηκε. Όταν ο όγκος εξαφανιστεί τελείως, μιλάμε για «πλήρη υποχώρηση».

Ο Campbell ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να ενθουσιαστεί με τα –ιδιαιτέρως ευχάριστα είναι η αλήθεια- νέα, γιατί ο κίνδυνος πάντα παραμονεύει. Ωστόσο, αντιμετωπίζει την κατάστασή του με αισιοδοξία. Αυτήν την εβδομάδα βρίσκεται πάλι στο νοσοκομείο για τρίτο γύρο χημειοθεραπειών, ούτως ώστε ο καρκίνος να συνεχίσει την υποχώρησή του.
  • SHARE
  • TWEET