Έτοιμος ο νέος δίσκος των Def Leppard

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2015

08/03/2015 @ 13:19
Οι Def Leppard ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις για το νέο τους άλμπουμ, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Τα νέα ανακοίνωσε ο frontman της μπαντας, Joe Elliott, κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του στον Planet Rock, στο Ην.Βασίλειο.

«Ναι, ακούγομαι πολυ χαρούμενος, ε; Είμαι χαρούμενος επειδή ολοκληρώσαμε το νέο μας άλμπουμ. Μας μένει μόνο το μιξάρισμα του ήχου. Έχουμε όμως τραγουδήσει την τελευταία μας λέξη, έχουμε παίξει το τελευταίο μας solo, έχουμε χτυπήσει το τελευταίο μας τύμπανο. Τέλος! Και θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά. Ανυπομονώ να παίξω μερικά κομμάτια από το άλμπουμ εδώ στην εκπομπή», είπε ο Elliott.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Elliott, ο διάδοχος του "Songs From The Sparkle Lounge" του 2008, είναι ένας από τους πιο ειλικρινείς δίσκους της πορείας των Def Leppard. Δημιουργήθηκε σχετικά εύκολα και με φυσικό τρόπο, χωρίς τσακωμούς να τον καθυστερούν και ολοκληρώθηκε μέσα σε 14 μήνες.

«Βρεθήκαμε πέρισυ για να γράψουμε μουσική πιστεύοντας ότι θα δημιουργηθεί ένα EP, αλλά παίζοντας ο καθένας ό,τι είχε, βγήκανε 12 κομμάτια και δεν μπορούσαμε να απορρίψουμε κάποια, γιατί μας άρεσαν όλα. Στη συνέχεια τα 12 έγιναν 15 και έτσι αποφασίσαμε ότι δεν είχε πεθάνει η ιδέα ενός άλμπουμ και θα κυκλοφορούσαμε άλμπουμ τελικά.»

  • SHARE
  • TWEET