«Επιτέλους ολοκληρώθηκε» το νέο album των Strokes

18/11/2010 @ 10:34
Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ των Strokes, αλλά οι Νεοϋορκέζοι φαίνεται ότι τελικά έχουν έτοιμη τη νέα τους δισκογραφική δουλειά.

Ο frontman του συγκροτήματος, Julian Casablancas, ανακοίνωσε μέσα από την σελίδα του στο Twitter ότι το συγκρότημα ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις του. Σημείωσε, δε, ότι, παρ' όλες τις καθυστερήσεις και τις αναβολές που υπήρξαν, η νέα δουλειά δε θα κυκλοφορήσει άμεσα, αφού ακόμα μένει αρκετή δουλειά στο χώρο της μίξης και της τελικής παραγωγής.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έγραφε: «Μόλις τελειώσαμε την ηχογράφηση... Επιτέλους!». Την παραγωγή του άλμπουμ έχει αναλάβει ο Joe Chiccarelli, που κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί και με τους White Stripes.

Οι Strokes με αυτό το άλμπουμ βγαίνουν από την αδράνεια, μετά από χρόνια και πολλές εικασίες για τη διάλυσή τους. Σε αυτό φυσικά συνέβαλε και το γεγονός ότι τέσσερα από τα πέντε μέλη της μπάντας έχουν κυκλοφορήσει προσωπικά άλμπουμ. Όπως και να έχει όμως, το τέταρτο άλμπουμ τους είναι και επισήμως έτοιμο.
  • SHARE
  • TWEET