Επιστρέφουν οι θρυλικοί Electric Light Orchestra

Ο Jeff Lynne έρχεται με το πρώτο άλμπουμ των ELO σε 15 χρόνια

25/09/2015 @ 15:21
Όταν μια θρυλική μπάντα επιστρέφει μετά από μακρά απουσία τα αποτελέσματα είναι συχνά λόγος για γκρίνια, ή, στην καλύτερη, μέτρια. Και για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι καθόλου εύκολο να «ξαναπιάσεις» τις μαγικές στιγμές που έκαναν έναν μύθο να ξεκινήσει. Αυτή όμως δεν φαίνεται να είναι καθόλου η περίπτωση του νέου άλμπουμ-έκπληξη των Electric Light Orchestra.

Με ημερομηνία κυκλοφορίας την 13η Νοεμβρίου, το "Alone In The Universe" είναι ο πρώτος δίσκος της ιστορικής μπάντας από το Birmingham με μόνο πρωτότυπο, νέο υλικό σε σχεδόν 15 χρόνια και μόλις ο δεύτερος από το 1986!

Μετά από χρόνια με δοκιμές και αλλαγές στο lineup, ο νέος δίσκος κυκλοφορεί επισήμως κάτω από το όνομα των Jeff Lynne's ELO. Θα είναι η πρώτη συνεργασία της μπάντας με την Columbia Records.

Σαν πρώτο single ορίστηκε το "When I Was A Boy",που είναι και το εναρκτήριο τραγούδι του δίσκου και μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Αν και η αρμονία που βοήθησε την μπάντα να γίνει μία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις των '70s δεν είναι τόσο «λεπτομερής» όσο θα περίμενε κανείς, το "When I Was A Boy" είναι vintage, αυθεντικό ELO τραγούδι, με την υπογραφή του Lynne!

  • SHARE
  • TWEET