H Emma Ruth Rundle αποκαλύπτει τον νέο της δίσκο

Ακούστε το εξαιρετικό πρώτο single από την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία

09/09/2021 @ 17:11

Η Emma Ruth Rundle αποκάλυψε την άφιξη του νέου της προσωπικού δίσκου.

Η μουσικός θα κυκλοφορήσει το "Engines Of Hell" στις 5 Νοεμβρίου μέσω της Sargent House, το οποίο θα διαδεχτεί το προ τριετιας εξαιρετικό "On Dark Horses".

Η Rundle, που πέρσυ επέστρεψε δισκογραφικά με την εκπληκτική σύμπραξη με τους Thou και το άλμπουμ "May Our Chambers Be Full", το οποίο αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς, απομακρύνεται σε αυτό τον δίσκο από τον γνώριμο κιθαριστικό της ήχο.

Συγκεκριμένα, το "Engines Of Hell" θα είναι ένα άλμπουμ με κύριο όχημα το πιάνο, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό και από το πρώτο single μέσα από αυτό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip του "Return" εδώ, με την καλλιτέχνιδα να χαρακτηρίζει το άλμπουμ ως τέλος εποχής, καθώς και τις συνθέσεις του ως «μια συλλογή πολύ προσωπικών στιγμών, μια απόπειρα ισορροπίας στα όρια της λογικής», ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν είμαι συγγραφέας. Γράφω μουσική για να εκφράσω πράγματα που οι λέξεις μου δεν μπορούν. Μελέτησα το μπαλέτο και την εκφραστική κινησιολογία, τα οποία εισήγαγα στο video clip. Ανέλαβα και τη χορογραφία. Αφού ολοκλήρωσα τον δίσκο αποφάσισα να απομακρυθώ για λίγο από τη μουσική και να αφοσιωθώ σε άλλα πράγματα όπως ο χορός, η ζωγραφική, η σκηνοθεσία ταινιών μικρού μήκους και video».

Υπενθυμίζεται πως μες την χρονιά η Emma Ruth Rundle κυκλοφόρησε το συνοδευτικό EP της συνεργασίας της με τους Thou, "The Helm Of Sorrow", καθώς και τη σύμπραξη με την Chelsea Wolfe στο single "Anhedonia".

1 - Return
2 - Blooms of Oblivion
3 - Body
4 - The Company
5 - Dancing Man
6 - Razor’s Edge
7 - Citadel
8 - In My Afterlife

  • SHARE
  • TWEET