Εκτός Graveyard o Rikard Edlund

Στα σκαριά ο νέος δίσκος

17/10/2014 @ 18:01
Την αποχώρηση του μπασίστα Rikard Edlund -μέσα σε καλό κλίμα- γνωστοποίησαν οι Graveyard μέσω ανακοίνωσης στην σελίδα τους στο Facebook, αναφέροντας παράλληλα πως ο νέος δίσκος βρίσκεται στα σκαριά.

Για την αποχώρηση του Edlund: «Τα νέα των Graveyard είναι ότι ο καλός μας φίλος και μπασίστας Rikard Edlund αποφάσισε να αποχωρήσει απ’ τη μπάντα και να συνεχίσει με άλλα μουσικά εγχειρήματα. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα μεταξύ μας. Ξέρουμε ότι θα συνεχίσει να είναι ο riff master και ο «τρελός» που ήταν πάντα.»

Για τον νέο δίσκο: «Δουλεύουμε -περισσότερο από εφήβους που θέλουν να πάνε για πρώτη φορά με γυναίκα- επάνω στο επόμενό μας άλμπουμ. Δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας ή κάτι σχετικό. Θα γίνει όταν είναι να γίνει. Μέχρι στιγμής όμως είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το υλικό που έχουμε γράψει.»

Οι Graveyard κυκλοφόρησαν τον τρίτο τους δίσκο, "Lights Out", πριν από δύο χρόνια και επισκέφθηκαν την χώρα μας τον περασμένο Νοέμβριο γα δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε ακόμη την συνέντευξη που παραχώρησαν στον Χρήστο Καραδημήτρη, λίγο πριν από την συναυλία της Αθήνας, ο drummer Axel Sjöberg ο πρώην πλέον μπασίσας της μπάντας, Rikard Edlund.
  • SHARE
  • TWEET