Δωρεάν live EP από τον Devin Townsend

28/01/2011 @ 09:57
Ο πολυπράγμων Καναδός μουσικός / παραγωγός Devin Townsend ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter τα σχέδιά του για την κυκλοφορία ενός ζωντανά ηχογραφημένου EP.

Χωρίς να δώσει πολλές πληροφορίες, ο Townsend διευκρίνισε ότι το EP πρόκειται να διατεθεί για δωρεάν κατέβασμα μέσω της ιστοσελίδας της Century Media Records. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Αυτό τον καιρό, ο Townsend ολοκληρώνει το "Deconstruction", που αποτελεί το τρίτο κατά σειρά album των Devin Townsend Project, τη μίξη του οποίου πρόκειται να αναλάβει ο παραγωγός Jens Borgen (Opeth, Katatonia, Paradise Lost). Η διαδικασία της μίξης θα λάβει χώρα στο Fascination Street studio στο Örebro της Σουηδίας στα τέλη του Φεβρουαρίου, ενώ το album θα κυκλοφορήσει πιθανότατα στις αρχές του Απριλίου ταυτόχρονα με το, ήδη έτοιμο, "Ghost".

Κατά τα λεγόμενα του ιδίου, «το "Ghost" είναι με διαφορά το πιο γλυκό και όμορφο album που έχω κάνει ως τώρα και έχει ένα υπέροχο vibe». Το "Addicted", ο δεύτερος κατά σειρά δίσκος που κυκλοφόρησε κάτω από το όνομα Devin Townsend Project, βγήκε στην αγορά το Νοέμβριο του 2009 και αποτελεί το δίσκο που πουλήθηκε πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο στην καριέρα του Townsend.
  • SHARE
  • TWEET