Δύο εκατομμύρια δολάρια ζητάει η γυναίκα του τραγουδιστή των As I Lay Dying

Υπάρχει, όμως, η πιθανότητα να τα βρουν πριν τη δίκη

20/11/2013 @ 11:02
Αύριο είναι τα γενέθλια του τραγουδιστή των As I Lay Dying, Tim Lambesis, ο οποίος κλείνει τα 33... Δεδομένων, όμως, των σοβαρών προβλημάτων που είχε και ακόμα έχει με τον νόμο, δεν θα έχει ιδιαίτερη διάθεση να τα γιορτάσει...

Ο Lambesis είχε συλληφθεί στις 7 Μαΐου με τη κατηγορία ότι σχεδίαζε να προσλάβει έναν επαγγελματία δολοφόνο για να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους στις αρχές Ιουνίου.

Όπως αναφέρει το Lambgoat, η γυναίκα του, Megan, ζητάει από τον Tim ένα εκατομμύριο δολάρια για ψυχική οδύνη, εκατό χιλιάδες δολάρια για ιατρικά έξοδα και ακόμα ένα εκατομμύριο δολάρια  για πρόσθετες τιμωρίες πέραν αποζημίωσης. Παράλληλα με αυτά, ο Tim Lambesis έχει να αντιμετωπίσει και την ποινή της φυλάκισης.

H Meggan είχε ζητήσει προστασία από το δικαστήριο γιατί, όπως δήλωσε, φοβάται για τη ζωή της, καθώς επίσης και των τριών παιδιών της, ηλικίας 11, 9 και 5 ετών, όλα υιοθετημένα από την Αιθιοπία.

Παρόλα αυτά, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί τελικά η δίκη, καθώς έχει οριστεί για τις 15 Ιανουαρίου συνάντηση μεταξύ των δύο μερών για να εξεταστεί το ενδεχόμενο συμβιβασμού πριν τη διεξαγωγή της.
  • SHARE
  • TWEET