Διασκευή με ελληνικούς στίχους σε κομμάτι των Nickelback από τους 15 50

Το "When We Stand Together" γίνεται "Εγώ Είμαι Για Σένα"

27/02/2014 @ 10:14
Οι 15 50 έδωσαν στη δημοσιότητα μία ιδιαίτερη διασκευή στο πολύ γνωστό κομμάτι των Nickelback, "When We Stand Together".

Το ελληνικό συγκρότημα χρησιμοποίησε μόνο τη μουσική των Nickelback, βάζοντας από πάνω τους δικούς του στίχους και ονομάζοντάς το "Εγώ Είμαι Για Σένα". Μπορείτε να το ακούσετε παρακολουθώντας παράλληλα το βίντεο εδώ.

Δελτίο Τύπου:

Οι εκρηκτικοί 15 50 επιλέγουν το διεθνώς αγαπημένο "When We Stand Together" των Nickelback και μας παρουσιάζουν μια διασκευή με κοινωνικό μήνυμα, καλώντας μας να μείνουμε ενωμένοι!

Φορτισμένοι, όπως πάντα, με αστείρευτη rock ενέργεια, μας παροτρύνουν μοιραστούμε ένα κάλεσμα για ενότητα στον φίλο, σύντροφο, αδελφό, συνάνθρωπό μας. Γιατί πραγματικά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και μόνο μαζί μπορούμε!

Ένα τραγούδι σε μουσική των Nickelback και σε στίχους του κιθαρίστα και «αρχηγού» Ρουσσέτου Δημητρόγλου και του Μηνά Τσίγκου (νέου τραγουδιστή της μπάντας). Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου single, και το ολοκαίνουργιο video clip, σε σκηνοθεσία Μάιρας Στυλιανού.

Το "Εγώ Είμαι Για Σένα" θα εμπεριέχεται στην επερχόμενη νέα ιδιαίτερη συλλογή των 15 50 που θα ονομάζεται "Super Market Rock Music Ltd" και θα παρουσιάζει αγαπημένες all time classic διασκευές της μπάντας ("Θεός Αν Είναι", "Σαν Σινεμά"), που έχουν αγαπηθεί μέσα από τα θρυλικά τους live sessions ανά τα χρόνια!

Παράλληλα, οι 15 50 δουλεύουν πυρετωδώς στο studio για τα κομμάτια του νέου τους ολοκληρωμένου δίσκου, με πρώτο δείγμα της νέας δουλειάς τους το "Να Καιγόμουνα" που κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα μαζί με το επίσημο video clip από την Platinum Records.
  • SHARE
  • TWEET