Δεύτερο άλμπουμ στα σκαριά από τους Chickenfoot

10/02/2010 @ 04:18
Όπως ανέφερε και σε μια συνέντευξή του στο BestOfWNY.com ο κιθαρίστας Joe Satriani, οι Chickenfoot βρίσκονται στις διαδικασίες σύνθεσης του δεύτερου άλμπουμ τους.



Το μεγάλο αυτό σχήμα που αποτελείται από τον drummer Chad Smith των Red Hot Chili Peppers και τα μέλη των Van Halen, Sammy Hagar (φωνητικά) και Michael Anthony (μπάσο), κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του τον περασμένο Ιούνιο και κατέληξε χρυσό. Αν και ο Smith γύρισε στα πράγματα των Red Hot Chili Peppers, o Satriani δήλωσε: «Και οι τέσσερις μας βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα αυτού του project και παραπέμπουμε στο δεύτερο δίσκο των Chickenfoot. Όντως, ο Sammy και εγώ έχουμε ήδη ξεκινήσει μαζί τις διαδικασίες της σύνθεσης».

Στο μεταξύ, ανώνυμες πηγές ανέφεραν στο περιοδικό Classic Rock ότι ο Hagar ήταν υποψήφιος να αντικαταστήσει προσωρινά τον Steven Tyler. Ο manager του Hagar όμως δήλωσε στο περιοδικό: «Καλή πίστη είναι μόνο η εφημερίδα "The Enquirer". Οι εμφανίσεις του με τους LED ZEP συγκρούονται με το θέμα των Aerosmith….O Sam είναι περήφανος που μπαίνει στο στούντιο τον Απρίλη για το δεύτερο άλμπουμ των Chickenfoot».
  • SHARE
  • TWEET