Οι Chickenfoot επιστρέφουν στην ενεργό δράση το 2014 (;)

10/05/2013 @ 12:06
Η επίσημη ιστοσελίδα των Chickenfoot ανανεώθηκε και μας μεταδίδει το παρακάτω μήνυμα:

«Οι Chickenfoot ελπίζουν να μαζευτούν και να κάνουν καινούργια μουσική το 2014.»

«Μπορεί να μην έχουν παίξει μαζί, αλλά τα παιδιά συναντιούνται συχνά τους τελευταίους μήνες. Ο Sammy βρέθηκε στα Skywalker Studios όσο ο Joe ηχογραφούσε το νέο του άλμπουμ. Ο Joe επίσης απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το πότε θα επαναδραστηριοποιηθούν οι Chickenfoot, σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξή του, ενώ ο Chad και ο Mike βρέθηκαν πρόσφατα με τον Sammy στο στούντιο, παίζοντας μουσική σε κάποια κομμάτια που θα βρίσκονται στο επερχόμενο solo άλμπουμ του τελευταίου. Και φυσικά, ο Mike έπαιξε μαζί με τον Sammy στην ετήσια Cinco De Mayo συναυλία που έδωσε στο Tahoe.»

«Έτσι, λοιπόν, μπορεί όλοι να είναι απασχολημένοι, αλλά ο Chad αρχίζει να έχει λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο, έτσι είναι πολύ πιθανό να βρεθούν για να γράψουν νέα μουσική μαζί το 2014, όταν τελειώσουν οι φετινές περιοδείες του Joe και του Sammy.»

Το supergroup, στο οποίο συμμετέχουν ο κιθαρίστας Joe Satriani, ο drummer Chad Smith, ο πρώην μπασίστας των Van Halen, Michael Anthony, και ο frontman τους, Sammy Hagar, κυκλοφόρησε το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του, "ΙΙΙ", τον Σεπτέμβριο του 2011.
  • SHARE
  • TWEET