«Δεν τον είχαμε ικανό για παιδεραστία», δηλώνουν οι υπόλοιποι Lostprophets

Πέφτουν από τα σύννεφα οι συμπαίκτες του

02/12/2013 @ 11:09
Η μουσική κοινότητα δεν έχει συνέλθει ακόμα από την σοκαριστική ομολογία στο δικαστήριο του τραγουδιστή των Lostprophets, Ian Watkins, ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά ανήλικα παιδιά, μέχρι και βρέφος...

Τα υπόλοιπα μέλη των Lostprophets, Lee Gaze (κιθάρα), Mike Lewis (κιθάρα), Stuart Richardson (μπάσο), Jamie Oliver (πλήκτρα) και Luke Johnson (drums), είχαν δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν πίστευαν ότι ευσταθούν οι κατηγορίες. Τώρα, όμως, που τα πράγματα είναι πια σίγουρα, εξέδωσαν ανακοίνωση όπου εκτός των άλλων δηλώνουν:

«Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα μάθαμε ότι οι κατηγορίες εναντίον του Ian είναι αληθινές και ότι δεν θα τις αρνηθεί στο δικαστήριο. Μέχρι τότε, μας ήταν υπερβολικά δύσκολο να το πιστέψουμε και ελπίζαμε να ήταν ένα λάθος. Πολλοί θα θέλετε να μάθετε αν ξέραμε τι έκανε ο Ian... Δεν ξέραμε τίποτα. Οι προσωπικές μας σχέσεις μαζί του χαλούσαν συνεχώς τον τελευταίο καιρό. Είχαμε φτάσει στο σημείο η συνεργασία μαζί του να είναι μια διαρκής και μίζερη πρόκληση. Παρόλη τη μάχη του με τα ναρκωτικά και την εγωιστική του συμπεριφορά, δεν το είχαμε ικανό για τέτοια πράγματα, σαν αυτά που ομολόγησε.»
  • SHARE
  • TWEET