Δείτε το trailer για το νέο live album της Anneke Van Giersbergen

01/09/2010 @ 10:41
Ένα τετράλεπτο trailer για το "Live In Europe", το νέο ζωντανά ηχογραφημένο album της Anneke Van Giersbergen (Agua De Annique), μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Σύμφωνα με την ίδια, «η συντριπτική πλειοψηφία των δώδεκα τραγουδιών του cd ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της φετινής ανοιξιάτικης περιοδείας μας σε Γαλλία και Ισπανία. Ο μηχανικός ήχου μας, Erik-Jan Dodd, ανέλαβε την ηχογράφηση και τη μίξη του album. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που η ενέργεια μίας συναυλίας αποτυπώθηκε τόσο καλά σ' αυτή την κυκλοφορία».

«Υπάρχουν τρία ολοκαίνουρια up-tempo τραγούδια στο album: τα "Fury", "Laugh It Out" και "Who I Am". Το τελευταίο το συνέθεσα μαζί με τον Devin Townsend όταν ηχογραφούσαμε το album του, "Addicted". Επίσης επανηχογράφησα ένα παλιό αγαπημένο μου κομμάτι, το "Shrink". Το είχα συνθέσει όταν ήμουν 19 χρόνων και το πρωτοηχογράφησα σε ένα demo που έφτιαξα το '92. Τελικά κατέληξε στο "Nighttime Birds" (1997) των The Gathering και τώρα αναβίωσε στο "Live In Europe". Είναι ένα κομμάτι από την καρδιά μου και είμαι περήφανη που μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας στην καινούρια του εκδοχή».

Ιδού και το trailer του "Live In Europe":



Το track listing της κυκλοφορίας έχει ως εξής:

1.Intro
2.The World
3.My Girl
4.Who I Am
5.Day After Yesterday
6.Hey Okay!
7.Fury
8.Beautiful One
9.Adore
10.I Want
11.Laugh It Out
12.Witnesses
13.Shrink
  • SHARE
  • TWEET