Δείτε το νέο video των My Chemical Romance

20/10/2010 @ 09:19
Το πρώτο τους single, "Na Na Na", επέλεξαν οι My Chemical Romance για να αποτελέσει το πρώτο τους video και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το video συν-σκηνοθετήθηκε από την Roboshobo και τον Gerard Way, ενώ συμμετέχει και ο συγγραφέας comics, Grant Morrison. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή της μπάντας, Gerard Way, το video αντλεί τις επιρροές του από μια ποικιλία πηγών.

«Η ταινία "Blade Runner" αποτέλεσε μεγάλη έμπνευση, όπως και πολλές άλλες ταινίες επιστημονικής φαντασίας από τα τέλη της δεκαετίας του '70 και τις αρχές του '80, ακόμα και εξώφυλλα βιβλίων επιστημονικής φαντασίας. Νομίζω ότι το μπουφάν μου βασίστηκε ειδικά στο εξώφυλλο ενός παλιού τέτοιου βιβλίου», είπε ο Way σε πρόσφατη συνέντευξή του στο MTV.

«Ακόμα επηρεαστήκαμε από αγώνες motocross του '80, επειδή ήταν πολύ φωτεινό και πολύχρωμο σπορ... όλες οι μπότες είναι βασισμένες σε παλιές μπότες του motocross με τον ίδιο τρόπο. Η pop art ήταν επίσης μεγάλη έμπνευση, όπως και ο Andy Warhol. Το γεγονός ότι το αυτοκίνητο, που είναι τύπου Mad Max, όμως, μοιάζει περισσότερο με κάτι που θα βλέπατε στις εκδηλώσεις του Burning Man, είναι κάτι που έγινε σκόπιμα».

  • SHARE
  • TWEET