Δείτε τον Taylor Hawkins των Foo Fighters να υποδύεται τον Iggy Pop

08/04/2013 @ 10:54
Οι πρώτες εικόνες με τον Taylor Hawkins των Foo Fighters ως Iggy Pop είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο drummer υποδύεται το διάσημο καλλιτέχνη στη νέα ταινία-ντοκιμαντέρ CBGB, η οποία αφηγείται την ιστορία του θρυλικού venue της Νέας Υόρκης και θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Στην παραπάνω εικόνα βλέπεται τον Hawkins ως Iggy Pop να στέκεται δίπλα στην Debbie Harry, την οποία υποδύεται η Malin Akerman.

Μεταξύ των υπολοίπων ηθοποιών που θα εμφανιστούν στο φιλμ βρίσκουμε τον Rupert Grint, γνωστό από τον ρόλο του Ron Weasley στο "Harry Potter", ο οποίος παίζει τον Cheetah Chrome, τον κιθαρίστα του punk συγκροτήματος Dead Boys, οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην άνοδο του club. Ο Alan Rickman θα ενσαρκώσει τον Hilly Kristal, ιδιοκτήτη του CBGB, ενώ η Mickey Sumner θα παίξει την Patti Smith και ο Johnny Galecki του "Big Bang Theory" θα υποδυθεί τον μάνατζερ, Terry Ork.

Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Randal Miller και το σενάριο από τον Jody Savin. Οι δυο τους υπογράφουν και το σενάριο για μία επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον Dennis Wilson, τον drummer των The Beach Boys και σόλο μουσικό που απεβίωσε πρόσφατα.
  • SHARE
  • TWEET