Bullet For My Valentine, Saint Asonia και Deep Purple ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες της Feelgood Records

Τρία σημαντικά ονόματα σας παρουσιάζουν τις νέες τους κυκλοφορίες

24/07/2015 @ 12:21
Bullet For My Valentine - "Venom"
Κυκλοφορεί 7 Σεπτεμβρίου

Οι Bullet For My Valentine επιστρέφουν με ολοκαίνουργιο δίσκο. Το "Venom" θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο single είναι το "Want A Battle (Here's A War)" και μπορείτε να δείτε εδώ το video clip, ενώ μόλις κυκλοφόρησε και το lyric video για το "Army Of Noise" (δείτε το εδώ).

Το συγκρότημα ήδη βρίσκεται σε περιοδεία στην Νότια Αμερική, ενώ την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι συναυλίες τους στη Βόρεια Αμερική μαζί με τους Slipknot και τους Lamb Of God.



Saint Asonia - "Saint Asonia"
Κυκλοφορεί 27 Οκτωβρίου

Οι Saint Asonia ξεκίνησαν από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε ο Adam Gontier (τραγουδιστής των Three Days Grace) από τον Mike Mushok (κιθαρίστας των Staind) προτείνοντάς του να γράψουν κάποια τραγούδια. Οι δυο τους είχαν βρεθεί επί σκηνής σε διάφορες περιοδείες των συγκροτημάτων τους. Σκοπός αυτή της κίνησης ήταν απλά να κάνουν αυτό που αγαπούν, να δημιουργούν μουσική. Στην πορεία βρέθηκαν μαζί με φίλους τους, οι οποίοι έγιναν μέλη του project. Πρόκειται για τον Rich Beddoe (ex-Finger Eleven) στα ντραμς και τον Corey Lowery (Dark New Day, Stereomud, Eye Empire) στο μπάσο και τα δεύτερα φωνητικά.

Στην αρχή του 2015 το πείραμα για την δημιουργία τριών τραγουδιών, εξελίχθηκε πάρα πολύ γρήγορα σε ένα full session ηχογραφήσεων.

Αποτέλεσμα των ηχογραφήσεων είναι η δημιουργία του πρώτου τους άλμπουμ, που φέρει το όνομά τους και θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 7 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το lyric video για το νέο τους single, "Let Me Live My Life" εδώ.



Deep Purple - "From The Setting Sun... (In Wacken)" - "...To The Rising Sun (In Tokyo)"
Έρχονται σύντομα

Ένα συγκρότημα, δύο κοινά, δύο χώρες. Από τη Γερμανία και το Wacken Open Air Festival, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στον κόσμο, στην Ιαπωνία και το Nippon Budokan, τον καλύτερο συναυλιακό χώρο του Tokyo.

Δύο διαφορετικές συναυλίες, δύο ξεχωριστές κυκλοφορίες.

Το "From The Setting Sun... (In Wacken)" κινηματογραφήθηκε με 9 HD κάμερες στο Wacken Open Air Festival του 2013. Για πρώτη φορά στην ιστορία των Deep Purple, θα κυκλοφορήσει συναυλία τους και σε 3D εκδοχή (Blu-Ray).

Το "...To The Rising Sun (In Tokyo)" κινηματογραφήθηκε με 12 HD κάμερες στο Nippon Budokan, τον Απρίλιο του 2014.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα...

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET