Έρχεται το πρώτο Beers & Beards Festival στην Πάτρα

Επτά μπάντες, για δύο μέρες γεμάτες μουσική και μπύρα τον Απρίλιο

04/04/2016 @ 13:29

1o BEERS & BEARDS FESTIVAL
15-16 Απριλίου @ Memphis Rock Bar
Καραϊσκάκη 128 Πάτρα

Το πρώτο Beers & Beards festival είναι μια προσπάθεια ανάδειξης και στήριξης της εγχώριας μουσικής σκηνής. Το stage του Memphis Rock Bar (Καραϊσκάκη 128 Πάτρα) θα φιλοξενήσει 7 μπάντες, για δυο μέρες γεμάτες μουσική και μπύρα!

Damage: 4€ με μπύρα (ανά μέρα)

Η σειρά που θα παίξουν οι μπάντες ΔΕΝ θα ανακοινωθεί! 

DAY 1: 15 Απριλίου

•    Red Code
•    Stoned Buffalo
•    Nomen

DAY 2: 16 Απριλίου

•    Portrait Of My Failure
•    ShadowGrin
•    Desert Coyotes 
•    Order Upheld

Red Code (Hard Rock, Metal, Stoner / Patra)

Οι Red Code σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2014 από τους Γιάννη Στεφανόπουλο, Βασίλη Λέτσιο, Κωνσταντίνο Ελευθερίου και Πάνο Κεχαγιά. Έχουν πολλές επιρροές από τη ροκ και μέταλ μουσική σκηνή. Απολαμβάνουν να παίζουν μεγάλες επιτυχίες των παλιών ροκ και μέταλ συγκροτημάτων, αλλά δεν μένουν στάσιμοι και γράφουν και δικά τους κομμάτια.

Stoned Buffalo (Desert Rock n Roll / Patra)

Οι Stoned Buffalo (ex-Schrodinger Dogs) δημιουργήθηκαν στην Πάτρα τον Γενάρη του 2015. Αποτελούνται από τους Γιώργο Μούστο, Δημήτρη Σμαιλη, Πάνο Γιαννακίτσα και Νικόλα Νενεδάκη. Επιρροές τους αποτελούν οι Τruckfighters, Karma to Burn, Kyuss, Melvins, Clutch etc.

Nomen (Progressive Metal / Athens)

Οι Nomen είναι μια πενταμελής progressive metal μπαντα απο Αθήνα με επιρροες απο Opeth, Katatonia,Alcest,Agalloch κτλ.. Ιδρύθηκαν το 2015 και μεχρι στιγμής έχουν παίξει μαζι με διάφορα ονόματα της εγχώριας σκηνής. Έχουν κυκλοφορήσει μεχρι στιγμής 2 τραγούδια με τιτλο "The Raven" και "Οf Guilt" και ετοιμάζονται να μπούν στο στούντιο για τη δημιουργία του καινούργιου τους άλμπουμ. Μέλη : Κώστας Δουλγέρης, Kώστας Μετζελόπουλος, Δημήτρης Κοντογιάννης, Βασίλης Βαλατσός, Zαφείρης Δεληκωνσταντής 

Portrait Of My Failure (Metalcore, Deathcore / Larisa)

Οι Portrait Of My Failure δημιουργήθηκαν το 2010 στη Λάρισα. Μετά από κάποιες αλλαγές στο line-up της μπάντας, τα μέλη τώρα είναι οι Apostolis "Kenji" Kostoulis, Dimitris "Deiomitry Gaiannos" Moutogiannos, Thanos Tsimarakis, Dimitris Gkatzogias, Kostas Gkountis. Έχουν κερδίσει την πρώτη θέση στο 3ο Φεστιβάλ Μαθητικών Συγκροτημάτων, ενώ αυτήν την περίοδο βρίσκονται στη διαδικασία ηχογράφησης του πρώτου τους full-length album.

ShadowGrin (Thrash, Power Metal / Patra)

Οι ShadowGrin ξεκίνη σαν τον Σεπτέμβρη του 2014 παίζοντας διασκευές των Iced Earth, Savatage, Sabaton, Slayer, Anthrax, Annihilator κ.α. Μέτα από εννιά μήνες, και αφού είχαν παίξει σε τοπικά stages, μπήκαν στο Noisebox Studio στην Πάτρα και ηχογράφησαν το πρώτο τους EP(10 Ιουνίου 2015), το οποίο περιλαμβάνει τρία κομμάτια.

Desert Coyotes (Stoner Rock, Southern Metal / Patra)

Oι Desert Coyotes δημιουργήθηκαν στην Πάτρα, τον Αύγουστο του 2014. Τα μέλη είναι οι Στάθης Μεσσήνης, Βασίλης Σπυρόπουλος, Λεωνίδας Καραγιάννης και Μάριος Κόγκος. Επιρροές τους είναι οι Kyuss, Fu Manchu, Pantera, Down, Metallica, Black Sabbath, Queens of the stone age, Lamb of God.

Order Upheld (Death, Grind / Athens)

Οι Order Upheld είναι μια τετραμελής μπάντα από την Αθήνα. Ξεκίνησαν το 2014, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκονται στην φάση δημιουργίας υλικού για τον πρώτο τους δίσκο.

Δελτίο Τύπου

Beers & Beards Festival

  • SHARE
  • TWEET