Αυτό το Σαββατοκύριακο οι Born From Pain σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

01/03/2012 @ 10:08
Οι Born From Pain μετράνε φέτος 15 χρόνια ζωής. Μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα αρκετές φορές και έχουν κερδίσει πολλούς φίλους απ' όλο το φάσμα της heavy μουσικής σκηνής.

Σ' αυτό συμβάλλει ο ήχος τους... συμπαγής, μεταλλικός, μονολιθικός, «συμπαρασύρει» τα πάντα στο πέρασμα του! Mid tempo και groovy στοιχεία συνδυάζονται εξαιρετικά με breakdowns που «τσακίζουν κόκκαλα»... Η ηχητική τους «ταυτότητα» ολοκληρώνεται με τα hardcore φωνητικά. Το καλύτερο μείγμα για ατελείωτα pit και stagedivings!

Η σκληρή δουλειά μέσα από περιοδείες σε Ευρώπη, Αμερική, Ιαπωνία καθώς και αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις με συγκροτήματα όπως Madball, Hatebreed, Six Feet Under, Agnostic Front, Soulfly και άλλα, απέδωσε «καρπούς» και ανέδειξε τους Born From Pain σε ένα από τα πιο σημαντικά, ευρωπαϊκά, metalcore συγκροτήματα.

Το 2007, ο τότε τραγουδιστής τους, Che, αποχώρησε από το συγκρότημα και προσωρινά αντικαταστάθηκε από τους Carl Schwartz (First Blood), Scott Vogel (Terror), Kevin Otto (End Of Days), και τελικά τη θέση πήρε ο Rob Franssen, δίνοντας τη θέση του στο μπάσο στον Andries Beckers (The Set Up). Στη θέση πίσω από τα drums είναι πλέον ο παλιός μας γνώριμος Igor Wouters από τους Backfire!

Οι Born From Pain θα εμφανιστούν ζωντανά το Σάββατο, 3 Μαρτίου στου Jasmin Club (Μιχαλακοπούλου 150 & Σινώπης). Μαζί τους εμφανίζονται οι Revenge Of The Giant Face. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (δε θα γίνει προπώληση).

Θα ακολουθήσει hardcore party με τους DJs Econe και Dask.

Την Κυριακή, 4 Μαρτίου, οι Born From Pain θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη, στο Eightball Club. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET