13 χρόνια μετά, αβέβαιος ο νέος δίσκος των King Crimson

Το πρωτοπόρο συγκρότημα συνεχίζει με το ανορθόδοξο line-up με τρεις ντράμερ

02/10/2016 @ 20:31

Ο τραγουδιστής/κιθαρίστας των King Crimson, Jakko Jakszyk, μιλώντας στο Sound Review, έδωσε κάποια νέα σχετικά με την πορεία δημιουργίας του επόμενου δίσκου των θρύλων του prog rock. Ωστόσο, έδειξε αβέβαιος για το πότε και το αν θα κυκλοφορήσει νέα δουλειά...

«Συνεχώς γράφεται νέο υλικό και πειραματιζόμαστε πάνω σε αυτό. Το αν αυτό το υλικό θα καταλήξει σε στούντιο άλμπουμ, δεν είναι δική μου απόφαση...», είπε.

Προς το παρόν, οι King Crimson παίζουν τρία καινούργια κομμάτια στην τωρινή τους περιοδεία, τα οποία ονομάζονται "Radical Action (To Unseat The Hold Of Monkey Mind)," "Meltdown," και "Suitable Grounds For The Blues". Η περιοδεία τους συνεχίζεται με το ανορθόδοξο line-up των τριών ντράμερ. Για αυτήν τους την επιλογή, ο Jakszyk είπε: «Ήταν όραμα του Robert. Νομίζω ότι δίνει στο συγκρότημα μια αίσθηση ισότητας. Περισσότερο, δηλαδή, από το να έχεις τον τραγουδιστή μπροστά και τα υπόλοιπα μέλη πίσω του.»

Ο τελευταίος δίσκος των King Crimson ήταν το "The Power To Believe" πριν από 13 χρόνια.

Αν θέλετε να διαπιστώσετε πώς ακούγονται σήμερα στο σανίδι οι King Crimson, μπορείτε να ακούσετε την εκτέλεση του κλασικού "Starless".

  • SHARE
  • TWEET