1000 τραγούδια κατά του Trump σε 1000 ημέρες διακυβέρνησης

Ο συγγραφέας Dave Eggers ανακοινώνει τετραετές project διαμαρτυρίας ενάντια στην θητεία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ

21/01/2017 @ 17:10

Ο συγγραφέας Dave Eggers (τον βλέπετε στην φωτογραφία παρακάτω) ανακοίνωσε την τελευταία του πρωτοβουλία: "1000 Days, 1000 Songs".

Πρόκειται για την προέκταση του project του, "30 Days, 30 Songs", δια μέσω του οποίου ένα νέο τραγούδι κυκλοφορούσε κάθε ημέρα του μήνα που οδήγησε στην ημέρα των Αμερικανικών εκλογών.

Το νέο εγχείρημα πρόκειται να είναι μια «εξελισσόμενη playlist» η οποία θα ανανεώνεται όλες τις καθημερινές κατά τις οποίες ο Donald Trump θα βρίσκεται στον Λευκό Οίκο – κάθε μέρα με ένα νέο τραγούδι διαμαρτυρίας!

Το πρώτο από τα χίλια τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στην λίστα είναι μια ζωντανά ηχογραφημένη εκδοχή της μεγάλης επιτυχίας των R.E.M. "It’s the End of the World As We Know It (And I Feel Fine)" από το μακρινό πλέον 1989.

Διάφοροι guest θα επιμελούνται των επιλογών που θα γίνουν στα τραγούδια τα χρόνια που έρχονται, ανάμεσά τους καλλιτέχνες, δισκογραφικές, συγγραφείς, αστέρες του θεάματος και πολλές διασημότητες, όλοι με κοινό χαρακτηριστικό την αντίθεση στην εκπροσώπησή τους από τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ακούστε εδώ τα τριάντα τραγούδια του "30 Days, 30 Songs" που προηγήθηκε.

  • SHARE
  • TWEET