Στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα από την επιστροφή των Yes

Δείτε το video clip του εναρκτήριου "The Ice Bridge"

23/07/2021 @ 15:41

Οι Yes έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα από την δισκογραφική τους επιστροφή.

Το θρυλικό progressive rock σχήμα αποκάλυψε το "The Ice Bridge", που αποτελεί το πρώτο single από το επερχόμενο "The Quest" που θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου, ενώ οι προπαραγγελίες ξεκινούν από σήμερα, Παρασκευή, 23 Ιουλίου.

Μπορείτε να δείτε το video clip του "The Ice Bridge" εδώ, ενώ στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με τον διάδοχο του "Heaven & Earth" του 2014.

Σχολιάζοντας το ολοκαίνουριο τραγούδι, ο Alan White δήλωσε:

«Είμαι πολύ περήφανος να είμαι μέρος αυτής της σύνθεσης και θεωρώ πως τα γραφικά του βίντεο είναι εξαιρετικά. Μια συνεργασία πολλών ταλέντων επέτρεψε την δημιουργία του "The Ice Bridge". Ελπίζω το κοινό μας να εκτιμήσει τη δημιουργικότητα που παρουσιάζουμε. Είμαι ευχαριστημένος που το μοιράζομαι με τον υπόλοιπο κόσμο και ελπίζω να απολαύσετε το ταξίδι!»

Ο Steve Howe με τη σειρά του ανέφερε:

«Το "Τhe Ice Bridge" ανοίγει τον δίσκο με ένα σκοτεινό και ατμοσφαιρικό κούρδισμα, συνοδευόμενο από ορχήστρα. Το μπάσο εκκινεί τα πάντα μετά, ενώ τα φωνητικά και οι κιθάρες ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι διαμέσου διαφόρων δομών μέχρι να ξεδιπλωθεί το breakdown, όπου ακούγεται το ράγισμα του πάγου».

Υπενθυμίζεται πως οι Yes κυκλοφόρησαν στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς το live άλμπουμ "The Royal Affair Tour: Live In Las Vegas".

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: Yes

 

  • SHARE
  • TWEET