Αφιερωμένο στον L-G Petrov των Entombed το νέο single των Volbeat

O Michael Poulsen εξηγεί την έμπνευση πίσω από το καταιγιστικό "Becoming"

02/11/2021 @ 13:46

Οι Volbeat έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη δείγμα μέσα από το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ.

Συγκεκριμένα, οι Δανοί αποκάλυψαν το "Becoming", του οποίου το lyric video μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Η σύνθεση, είναι η τέταρτη μέσα από τον διάδοχο του "Rewind, Replay, Rebound", διαδεχόμενη τα "Wait A Minute My Girl" και "Dagen Før" καθώς και το "Shotgun Blues".

Αξίζει να σημειωθεί πως το "Becoming", που διαθέτει ως εισαγωγή ένα ιδιαίτερα heavy riff, αποτελεί φόρο τιμής του συγκροτήματος προς τον σπουδαίο L-G Petrov, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο.

Ο πάλαι ποτέ frontman των Entombed, ήταν καλός φίλος των Volbeat, έχοντας μοιραστεί και τη σκηνή μαζί τους σε διάφορες περιστάσεις.

Σε ένα video που ανήρτησε ο frontman του συγκροτήματος, Michael Poulsen. ανέφερε σχετικά:

«Το κομμάτι, όπως ίσως παρατηρήσατε, είναι ένας φόρος τιμής στον μεγάλο L-G Petrov. Διαθέτει ένα από αυτά τα riffs που εμπνέονται από το κλασικό "Clandestine", το οποίο ήταν ο αγαπημένος δίσκος των Entombed για τον Petrov, παρά το γεγονός πως δεν συμμετείχε στις ηχογραφήσεις του.

Ο L-G ήταν ένας σπουδαίος και καλός άνθρωπος, ένας υπέροχος φίλος. Όπου και να είσαι, φίλε και αδελφέ μου, ελπίζω να είσαι καλά». 

Υπενθυμίζεται πως το "Servants Of The Mind", όπως θα ονομάζεται ο νέος δίσκος των Volbeat, θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου.

  • SHARE
  • TWEET