Πληροφορίες για τον επερχόμενο δίσκο των The Ocean

Ακούστε το πρώτο single με συμμετοχή του Jonas Renkse των Katatonia

02/07/2020 @ 10:21

Οι The Ocean ολοκληρώνουν την πορεία που ξεκίνησαν το 2018 με την ανακοίνωση της νέας τους κυκλοφορίας.

Πριν δύο χρόνια, κυκλοφόρησαν το "Phanerozoic I: Paleozoic" το πρώτο μέρος από ένα εκτεταμένο αλλά συμπαγές concept με έντονες επιρροές από την επιστήμη της Παλαιοντολογίας.

Στις 25 Σεπτεμβρίου η μπάντα θα κυκλοφορήσει το δεύτερο και ολοκληρωτικό μέρος, με τον νέο της δίσκο, ονόματι "Phanerozoic II: Mesozoic \ Cenozoic" μέσω της Metal Blade και της Pelagic.

Η κολλεκτίβα, συνόδευσε την ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου άλμπουμ, με την δημοσίευση του πρώτου single από αυτό.

Μπορείτε να ακούσετε το "Jurasic | Cretaceous" με την συμμετοχή του Jonas Renkse, τραγουδιστή των Katatonia, εδώ.

Οι The Ocean, σχολιάζοντας τον νέο δίσκο, εξήγησαν πως πρόκειται για μια αρκετά πιο προοδευτική και διαπεραστική δουλειά. Το "Phanerozoic II: Mesozoic \ Cenozoic" είναι αρκετά πιο πειραματικό και «εκλεκτικό» όσον αφορά την συνθετική προσέγγιση, με μεγαλύτερη ποικιλομορφία στους ρυθμούς, τις κιθάρες αλλά και στην χρήση ηλεκτρονικών στοιχείων, κάτι που αποτέλεσε συνειδητή απόφαση της μπάντας.

Υπενθυμίζουμε πως το "Phanerozoic I: Paleozoic" συμπεριλαμβάνεται στους 30 καλύτερους δίσκους του 2018, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική μας ομάδα.

Στις ηλεκτρονικές μας σελίδες, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ σε μια πρόσφατη, δια ζώσης συνέντευξη του ιθύνοντα νου Robin Staps με τον Αντώνη Καλαμούτσο, πριν τη συναυλία της μπάντας στο Δουβλίνο, τον περασμένο Μάρτιο.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του νέου δίσκου.

1. Triassic
2. Jurassic | Cretaceous
3. Palaeocene
4. Eocene         
5. Oligocene
6. Miocene | Pliocene
7. Pleistocene
8. Holocene
  • SHARE
  • TWEET